loader
AFI Europe Romania semneaza pentru 10 ani cu primul chirias al parcului de afaceri AFI Tech Park

AFI Europe Romania semneaza pentru 10 ani cu primul chirias al parcului de afaceri AFI Tech Park

AFI Europe Romania a semnat primul contract de inchiriere pentru AFI Tech Park, cel mai nou parc de afaceri al companiei, dezvoltat in Bucuresti. World Class Romania, lider in domeniul sanatatii si fitnessului din Romania, va fi primul chirias al campusului, avand un spatiu de 1.500 m2 GLA repartizat la parterul si etajul 1 al AFI Tech Park 1.

Contractul de inchiriere a fost semnat pentru o perioada de 10 ani.

AFI Tech Park este dezvoltat in imediata apropiere a hotelului JW Marriott si a Parlamentului Romaniei si va oferi 56.000 m2 GLA de birouri de clasa A, in cadrul a doua cladiri de birouri cu P+8 si un turn de birouri de 14 etaje, toate inconjurate de peste 5.000 m2 de zone verzi. Prima cladire de birouri, AFI Tech Park 1, va fi deschisa in T2 al anului 2018, oferind un spatiu de 20.000 m2 GLA pentru birouri si 2.000 m2 inchiriabili pentru spatii de vanzare (sala de sport World Class, cantina si cafenele).

 

Investitia in prima faza a proiectului AFI Tech Park este de peste 30 de milioane de euro.

 

"Suntem mandri sa anuntam primul chirias al AFI Tech Park, cel mai nou proiect de birouri de clasa A dezvoltat de compania noastra in Bucuresti. Semnarea unui contract de inchiriere pentru 10 ani arata increderea pe care o au cei de la World Class in proiectul nostru si in dezvoltarea unei noi zone din Bucuresti. In plus, faptul ca parcul de birouri este situat in centrul Bucurestiului si nu la periferie ii ofera un avantaj unic, cautat de companiile multinationale din Romania", spune David Hay, CEO AFI Europe Romania.

 

Un serviciu unic pe care AFI Tech Park il ofera este o sala de conferinte de 400 m2 care va fi folosita de toti chiriasii cladirilor de birouri. Acest beneficiu duce la optimizarea costurilor chiriasilor, prin faptul ca nu mai gazduiesc astfel de sali mari in spatiul lor de birouri. Impreuna cu facilitatile de retail (Liberty Mall, Vulcan Retail Park), proiectul de birouri aduce beneficii suplimentare precum "AFI Club", care ofera reduceri pentru masa de pranz si alte servicii, dar si primul serviciu de car sharing din Bucuresti. Intregul proiect este conceput pentru a sustine nevoile tehnice complexe ale companiilor de IT&C, BPO si servicii de comunicatii, oferind o suprafata inchiriabila de aprox. 2.800 m2 pe etaj si, de asemenea, optiuni de extindere in interiorul parcului.

 

AFI Tech Park este construit astfel incat sa obtina cea mai mare recunoastere pentru cladiri verzi si a primit deja pre-certificarea LEED Platinum pentru utilizarea tehnicilor si tehnologiilor de constructie, proiectare si operare cu impact minim asupra mediului.
 

Autori

foto
AFI EUROPE MANAGEMENT SRL