loader

ABC Data extinde oferta de produse proprii Colorovo disponibila in Romania

Portofoliul de produse cuprinde trei categorii: tablete, consumabile pentru industria de printing si echipamente de birotica si carcase PC

ABC Data, cel mai mare distribuitor IT din Europa Centrala si de Est, a extins oferta brandului propriu, Colorovo, in Romania, la peste 500 de produse diferite, iar pana la finalul anului numarul acestora va ajunge la circa 600. Portofoliul de produse Colorovo disponibil pe plan local cuprinde trei categorii, cea mai importanta fiind cea de tablete, urmata de produsele pentru industria de printing si echipamentele de birotica.

 

„Pe termen mediu, cea mai mare atentie o acordam segmentului de tablete, dar dezvoltam in continuare si gama de cartuse compatibile pentru industria de printing”, a precizat Alexandru Gheorghiu, Director Comercial ABC Data Romania. Potrivit acestuia, vanzarile de produse Colorovo vor reprezenta aproximativ 5% din totalul vanzarilor realizate de ABC Data pe piata din Romania in 2014.

 

Fiind vorba despre brandul propriu de produse, ABC Data are o echipa dedicata, formata din ingineri, agenti de vanzari, manageri de produs si specialisti in marketing care se ocupa strict de gestionarea produselor Colorovo.

 

Trei game de tablete Colorovo, disponibile pe platforma InterLink

 

Portofoliul ABC Data include trei game de tablete comercializate sub brandul Colorovo, respectiv CityTab Lite, Vision si Supreme. Cele trei tipuri de tablete sunt disponibile in variante si dimensiuni diferite, garantia acestora fiind de 12 luni.

 

CityTab Lite este o linie de produse pentru buget redus, ce include tablete cu dimensiunea ecranului de 7’’ sau 8’’, procesoare de 1 sau 1,2 GHz si sistem de operare Android, ideale pentru navigarea pe Internet si utilizarea retelelor de socializare, dar si pentru diverse activitati multimedia.

 

Gama CityTab Vision cuprinde tablete multimedia ce intrunesc cele mai importante caracteristici pentru acest tip de produs – calitate, putere si mobilitate. Dimensiunile ecranului variaza intre 7’’ si 10’’, iar procesorul de pana la 1,6 GHz asigura o functionalitate excelenta.

 

Tabletele din gama CityTab Supreme beneficiaza de procesoare Intel®, ce permit utilizarea dispozitivului oricand si de oriunde intocmai ca un laptop, fiind ideale pentru afaceri.

 

Toate produsele Colorovo sunt disponibile pe platforma proprie de logistica si comenzi B2B online a ABC Data, InterLink, ce poate fi accesata de partenerii din Romania prin intermediul siteului ABCData.com.ro.
 

Autori

foto
ABC DATA SRL