loader
Veolia's Sustainable Solutions: Navigating Challenges and Shaping the Ecological Future

Veolia's Sustainable Solutions: Navigating Challenges and Shaping the Ecological Future

Interviu cu Madalin Mihailovici, CEO Veolia Romania

Q: In lumina provocarilor intampinate in 2023, in special incetinirea economica si inflatia, cum isi foloseste Veolia initativele sale de sustenabilitate pentru a mentine stabilitatea si a-si continua angajamentul fata de energia regenerabila?

Dl. Madalin Mihailovici: Cu siguranta, in fata provocarilor prevalente din 2023, in special incetinirea economica si inflatia, Veolia, cu cei 170 de ani de experienta in serviciile de mediu si gestionarea resurselor, ramane ferma in angajamentul sau fata de sustenabilitate si energia regenerabila. Abordarea noastra strategica este orientata nu doar catre depasirea acestor provocari, ci si catre folosirea lor pentru a-si consolida pozitia ca campion global al transformarii ecologice.

In primul rand, intelegem ca incetinirea economica si presiunile inflationiste necesita o abordare diligenta în ceea ce priveste gestionarea resurselor. Veolia foloseste aceste provocari ca un imbold pentru a-si optimiza operatiunile si utilizarea resurselor. Prin folosirea tehnologiilor inovatoare si eficiente, reducem costurile si imbunatatim viabilitatea economica generala a initiativelor noastre de sustenabilitate. Aceasta abordare nu numai ca imbunatateste competitivitatea noastra, dar asigura si ca angajamentul nostru pentru energia regenerabila ramane financiar sustenabil. In plus, angajamentul Veoliei fata de energia regenerabila nu este doar o initiativa de sustenabilitate, ci un pilon al strategiei noastre de afaceri. Avand in vedere mediul economic, ne concentram intens asupra dezvoltarii si operarii proiectelor de energie regenerabila, care ofera beneficii semnificative pe termen lung. Aceste proiecte nu sunt doar responsabile din punct de vedere ecologic, ci contribuie si la securitatea energetica, ceea ce este crucial in perioadele de incertitudine economica.

De fapt, Scopul Veoliei este de a contribui la progresul uman printr-un angajament ferm fata de Obiectivele de Dezvoltare Durabila stabilite de ONU pentru un viitor mai verde, mai curat si mai sigur pentru generatiile viitoare.

Aici puteti citi interviul complet cu Madalin Mihailovici, CEO Veolia Romania 

 

Gasiti interviul complet si in documentul de mai jos:

Autori

foto
VEOLIA ENERGIE ROMANIA SA