loader
Tinta cresterii DHL  - Segmentul IMM-urilor

Tinta cresterii DHL - Segmentul IMM-urilor

Cu aproximativ 5,000 de clienti in portofoliul din Romania, compania de curierat si servicii logistice realizeaza peste 80 la suta din cifra de afaceri anuala din segmentul IMM-urilor.

Spiritul antrepreneurial al grupului DHL la nivel international este prezent chir in strategiile de expansiune. Compania a deschis filiale si birouri de operatiuni in cele mai indepartate colturi ale lumii, pornind cateodata de la un singur birou si un calculator. De asemenea, conform  afirmatiilor directorului general pentru divizia din Romania, Daniel Kearvell, operatiunile DHL au fost pastrate neintrerupte chiar si in zone de conflict, precum Libia de exemplu. De la acte, produse, marfuri din cele mai diverse industrii, flotele DHL au transportat peste ocean inclusiv tigri.

 

Ca afaceri, la nivel de tara, directorul DHL Express considera ca desi indicatorii macroeconomici sau prognozele de tara nu  indica motive de exaltare, ci mai degraba invita la un optimism moderat, compania a inregistrat in aceasta perioada rezultate pozitive, cu 119 noi contracte semnate  doar in Martie in acest an si 14 la suta cresteri ale transporturilor.

 

Aceste rezultate sunt explicate de  Daniel Kearvell in interviul acordat doingbusiness.ro, ca urmare a cresterii internationale si a interconectivitatii pietelor, inclusiv a Romaniei, cu un segment IMM dinamic.

 

Regasiti interviul integral in limba engleza aici:

Autori

foto
DHL INTERNATIONAL ROMANIA SRL