loader
Revolutia spatiului de lucru se apropie

Revolutia spatiului de lucru se apropie

Interviu cu Ramona Iacob (Predescu), Country Manager Romania, IWGplc Group

Q: Cum ati defini revolutia spatiului de lucru in 2018?

Ramona Iacob (Predescu): IWG este grupul care a creat conceptul de "revolutie a spatiului de lucru". Martijn Roordink, fondator si director general la Spaces, parte a IWG, a declarat ca revolutia la locul de munca se intampla chiar acum in intreaga lume, cu multi oameni care se intorc spre spatii de lucru colaborative si care ii inspira fata de spatiul traditional de birouri. Exista o cerere in crestere de "la cerere" si este normal, avand in vedere schimbarea mediului de lucru. De-a lungul generatiilor oamenii s-au obisnuit cu un program fix de lucru - 8 ore petrecute la acelasi birou.

Dar un numar din ce in ce mai mare de companii adopta in prezent un model de munca diferit, care aduce beneficii atat angajatorilor, cat si angajatilor, un motiv pentru care companiile isi revizuiesc portofoliul imobiliar.

Am intrat in era mobila si flexibila a fortei de munca si acest fenomen reprezinta o schimbare majora nu numai pentru Romania, ci si la nivel global. Conceptul de munca flexibila va deveni noul normal foarte curand.

 

Puteti citi interviul integral, in limba engleza, aici.

Autori

foto
REGUS INTERNATIONAL SRL