loader
Studiu Deloitte: Blockchain si cei cinci vectori ai progresului

Studiu Deloitte: Blockchain si cei cinci vectori ai progresului

Tehnologia Blockchain continua sa inspire entuziasmul pe scara larga. Dar pentru cele mai multe companii, obstacolele au pastrat valoarea blockchain ca potential fata de adoptarea efectiva iar adoptarea comerciala ramane limitata pana in prezent.

Integrata efectiv, tehnologia are potentialul de a imbunatati eficienta si eficacitatea, de a reduce costurile si de a creste veniturile, ajutand la crearea de noi produse, servicii si modele de afaceri.

In acest raport, analizam modul in care progresul de-a lungul a cinci vectori poate contribui la atenuarea sau inlaturarea barierelor existente la adoptie:

  • Cresterea randamentului si a performantei. Noi mecanisme de consens promit performante semnificativ mai mari.
  • Imbunatatirea standardelor si a interoperabilitatii. Standardizarea ar putea ajuta intreprinderile sa colaboreze in dezvoltarea de aplicatii, sa valideze dovezi ale conceptului si sa impartaseasca solutii de tip blockchain, precum si sa faciliteze integrarea cu sistemele existente.
  • Reducerea complexitatii si a costurilor. Noile oferte de cloud au fost lansate pe piata si au potentialul de a reduce barierele in calea dezvoltarii si functionarii retelelor de blockchain.
  • Multiplicarea consortiilor. Companiile financiare au preluat conducerea in lansarea de consortii de blocuri si au mentinut entuziasm.


Pentru mai multe informatii, va rugam sa accesati aici.

 

Autori

foto
DELOITTE CONSULTANTA SRL