loader
Parteneriat in premiera pentru stomatologia din Romania

Parteneriat in premiera pentru stomatologia din Romania

Creatorul implantologiei moderne, Prof. Paulo Malo DDS, PhD, va colabora cu echipa de medici specialisti DENT ESTET

  • Reteaua de clinici stomatologice DENT ESTET este singura din Romania care a indeplinit criteriile de selectie impuse de protocolul de interventie in implantologie al Profesorului Paulo Malo;
  • Colaborarea Profesorului Paulo Malo cu echipa de specialisti in implantologie din cadrul DENT ESTET va consta in realizarea interventiilor pentru cazuri complexe, dar si in sesiuni de mentorship si consultanta a echipei de medici DENT ESTET;
  • Pacientii romani cu afectiuni dentare complexe vor avea astfel acces la un protocol de interventie inovator, cu rezultate imediate, fara a mai fi nevoiti sa plece la tratament in alte tari;
  • Prof. Paulo Malo este creatorul Malo Protocol® - tehnici si sisteme chirurgicale care au schimbat paradigma in implantologie, printre care conceptul All-on-4® ce permite inserarea sistemului de patru implanturi intr-o singura zi, pentru pacientii complet edentati, fara a fi necesara aditia osoasa.

Reteaua de clinici DENT ESTET anunta colaborarea, in premiera pentru Romania, cu Prof. Dr. Paulo Malo, expert mondial in implantologie dentara. Ca parte a strategiei de expansiune pe piata internationala si in contextul potentialului de dezvoltare a Romaniei, Prof. Malo a vizitat anul trecut mai multe clinici din Bucuresti, iar singura care a indeplinit criteriile de performanta este reteaua de clinici DENT ESTET.

Parteneriatul in exclusivitate cu Prof. Malo plaseaza DENT ESTET pe harta implantologiei mondiale

In cadrul DENT ESTET, Prof. Malo va mentora echipa supraspecializata de implantologi si medici proteticieni, asigurand asimilarea integrala a celor mai performante tehnici din implantologia mondiala. Totodata, Prof. Malo se va implica direct in rezolvarea cazurilor complexe de reabilitare orala, respectiv cele cu atrofie osoasa severa.

Parteneriatul dintre Prof. Malo si DENT ESTET confirma si consolideaza totodata expertiza extinsa a medicilor si este cu atat mai relevanta in contextul in care pacientii romani au probleme dentare complexe, mai de timpuriu decat cei din tarile mai dezvoltate. Ultimul studiu realizat de catre 360Insights, pentru DENT ESTET, arata ca 4 din 10 locuitori ai oraselor din Romania au cel putin un dinte lipsa1. Acest lucru este cauzat de o igiena orala deficitara si de lipsa actiunilor de preventie sau nerespectarea programului de controale periodice. Toti acesti factori duc la pierderea timpurie a dintilor, iar statisticile arata ca in tara noastra acest lucru se intampla mai devreme decat in alte tari cu grad de civilizatie ridicat.

Selectarea de catre Prof. Malo a Grupului de clinici DENT ESTET ca unic partener in Romania reprezinta validarea muncii noastre de peste 20 de ani. Avem o responsabilitate enorma, atat fata de pacienti, cat si fata de tinerii medici pe care ii formam noi si ceilalti colegi din domeniu, in scopul cresterii performantei in medicina dentara romaneasca, iar parteneriatul cu Prof. Malo ne ofera parghiile necesare pentru a putea oferi cele mai bune solutii pacientilor romani care se confrunta cu probleme dentare complexe.”- declara dr. Oana Taban – CEO si Fondator al grupului de clinici DENT ESTET.

Cine este Prof. Paulo Malo?

Tehnicile chirurgicale inventate de Prof. Malo au adus schimbari radicale in privinta modului in care se realizeaza implanturile dentare.

Prof. Malo este in lumea medicala un deschizator de drumuri, un chirurg care a schimbat paradigma, astfel incat cazuri care pareau imposibil de tratat sau care aveau nevoie de tratament cu aditii osoase care necesitau un timp foarte lung de vindecare, pot fi acum rezolvate intr-o perioada scurta si cu tehnici minim invazive pentru pacient.

Revolutionarul Malo Protocol® cuprinde tehnici de interventie inovatoare ce reduc timpul de tratament, cresc rata de reusita la 98% pentru cazurile complexe de implantologie si scad aproape la jumatate pretul interventiei fata de solutiile clasice.

Prin inovatiile sale, impreuna cu cercetari clinice si stiintifice continue, a devenit posibila chiar si tratarea acelor cazuri de edentatie care ar fi avut ca solutie doar proteza mobila, cu o solutie fixa, extrem de functionala si estetica, crescand calitatea vietii pentru acesti pacienti.

Inventator, chirurg, lider, mentor si antreprenor, profesorul Malo a fondat in 1995 grupul Malo Clinic, o retea care s-a extins in 22 de tari, pe cinci continente.

In 2019, a lansat MALO Dental International, o companie care acopera deja 150 de clinici din 19 tari si ofera expertiza specialistilor care doresc sa puna in aplicare, printr-un act medical de excelenta, inovatiile care fac posibila tratarea oricarui caz de edentatie totala sau partiala, rapid si cu rezultate imediate pentru pacienti.

Inventatorul sistemului All-on-4® , conceptul originar de implanturi pentru intreaga arcada

Cea mai cunoscuta tehnica chirurgicala inventata de Prof. Paulo Malo este conceptul All-on-4 ®, procedura care permite inserarea sistemului de 4 implanturi intr-o singura zi pentru pacienti complet edentati, fara a fi necesara aditia osoasa.

In opinia profesorului Malo, „daca pui calitate in tot ceea ce faci, succesul vine de la sine. Cand vorbim insa de un succes rasunator la nivel mondial, acesta nu se poate obtine decat daca imbini calitatea cu inovatia”.

Acesta este unul dintre motivele pentru care, inca din 1993, Prof. Malo a lucrat impreuna cu brandul Nobel Biocare - producatorul numarul 1 in Statele Unite de materiale pentru implant dentar. Conceptul a fost ulterior replicat si de alti de producatori, fiind realizat la diferite niveluri de performanta, cum ar fi sistemul premium Straumann Pro Arch sau standard Fast&Fix de la Bredent.

Unicitatea implanturilor dezvoltate de Nobel Biocare este versatilitatea acestora. In portofoliul Nobel Biocare exista toate tipurile de implanturi, de dimensiuni si caracteristici tehnice, astfel incat sa poata fi utilizate oricare ar fi conditiile medicale ale pacientului.

Protocolul Prof. Malo pentru reabilitare completa a arcadelor dentare a permis miilor de medici implantologi din intreaga lume sa atinga acest obiectiv esential pentru pacientii lor, iar acest lucru devine acum posibil si in Romania, la cele mai inalte standarde.

Grupul DENT ESTET este cea mai complexa retea de stomatologie din Romania si include 10 clinici, 3 centre integrate de radiologie digitala, primul departament ATI dintr-o clinica dentara din Romania, cu o echipa de 14 specialisti in anestezie, 4 studiouri foto Future Smile Design, 4 cabinete de psihologie si un program educational de management medical. Suprafata totala a spatiilor depaseste 3.600 metri patrati. In 2019, DENT ESTET a lansat Masterplanul de Implantologie Digitala oferind pacientilor garantii extinse, prin acces la tehnologii high-tech integrate, printre care: echipamente laser revolutionare (Waterlase, Biolase), scannerul intra-oral 3Shape Trios Real Color, soft de ghidare digitala (3 Shape Implant Studio), centrifuga ORGF, Future Smile Studio - studio de diagnostic 3D, laborator dentar digital si laborator de radiologie digitala.

Grupul DENT ESTET a fost infiintat in anul 1999, iar in prezent este lider de piata in domeniul serviciilor de medicina dentara din Romania. In cei 20 de ani de existenta, echipa s-a extins la un numar de 350 de specialisti, dintre care 110 sunt medici. Recunoscut pentru contributia la dezvoltarea domeniului stomatologic privat din tara noastra, grupul de clinici DENT ESTET detine prima clinica dentara complet digitalizata din Romania si cel mai mare centru Planmeca Digital Academy. Printre inovatiile majore aduse pe piata din Romania se numara DENT ESTET 4 KIDS (2008) si DENT ESTET 4 TEENS (2012), primele clinici stomatologice din Romania si din Estul Europei dedicate exclusiv copiilor si adolescentilor si, nu in ultimul rand, Asociatia Dental Office Managers (ADOM), sub umbrela careia se desfasoara cursurile primei scoli de manageri dedicati clinicilor de medicina dentara. Din anul 2016, DENT ESTET face parte din grupul MedLife, cel mai mare operator privat de servicii medicale din tara noastra.

Pentru mai multe informatii, va rugam sa vizitati:www.dentestet.ro

Autori

foto
DENT ESTET CLINIC SA