loader
KPMG in Romania, lider in transformare digitala,  anunta parteneriatul cu Aurachain

KPMG in Romania, lider in transformare digitala, anunta parteneriatul cu Aurachain

KPMG Romania a anuntat incheierea unui nou parteneriat cu Aurachain, singura platforma low-code pentru crearea de aplicatii digitale de automatizare a proceselor de business, cat si de aplicatii de tip smart contract bazate pe tehnologia blockchain.

KPMG in Romania, lider in transformarea afacerilor si un consultant de incredere in transformarea digitala a anuntat incheierea unui nou parteneriat cu Aurachain, singura platforma low-code pentru crearea de aplicatii digitale de automatizare a proceselor de business, cat si de aplicatii de tip smart contract bazate pe tehnologia blockchain.

Acest parteneriat ofera clientilor o noua cale catre inovatie, combinand capabilitatile unice ale platformei low-code Aurachain cu expertiza KPMG in diferite industrii precum servicii financiare, retail si utilitati.

Richard Perrin, Head of Advisory, KPMG in Romania, explica: “Sunt nerabdator sa lucrez cu Aurachain in sprijinul clientilor nostri in procesul de transformare digitala. KPMG in Romania are o experienta vasta in domeniu si am lansat recent un Centru de Excelenta prin care asistam clientii sa beneficieze de oportunitatile generate in principal in zonele de inteligenta artificiala si Data & Analytics. Centrul este acreditat KPMG Lighthouse, care coordoneaza eforturile firmelor membre KPMG in acest domeniu. Prin parteneriatul cu Aurachain vom adauga experienta lor unica in dezvoltarea aplicatiilor prin utilizarea low-code la competentele existente si vom crea noi servicii pentru clientii nostri”.

 

“Sunt incantata de parteneriatul cu Aurachain, o etapa naturala in dezvoltarea KPMG Lighthouse in Romania in ceea ce priveste atat extinderea retelei de parteneriate strategice, cat si completarea expertizei echipei cu noi cunostinte si capabilitati. Echipa KPMG Advisory va parcurge o perioada de formare tehnica si vom putea oferi proiecte complexe de transformare digitala clientilor nostri din Romania si Republica Moldova”, spune Anemari Ionescu, Director Solutii Digitale, KPMG Romania si KPMG Lighthouse.

Impreuna, Aurachain si KPMG, vor ajuta clientii sa accelereze semnificativ initiativele digitale, sa dezvolte solutii inovatoare in doar cateva zile si sa isi transforme operatiunile intr-un termen mult mai scurt decat era posibil pana acum.

“Suntem entuziasmati de parteneriatul cu KPMG in Romania si de posibilitatea de a extinde valoarea ofertelor noastre.” afirma Adela Wiener, CEO Aurachain. “Aurachain are o abordare unica bazata pe low-code pentru operatiuni digitale, oferind organizatiilor abilitatea sa furnizeze in cateva zile solutii software pentru necesitatile operationale stringente si provocarile de dezvoltare. Consolidand accesul KPMG la intelegerea profunda a operatiunilor de business si competenta Aurachain, anticipam crearea unui portofoliu complet nou si inovator de solutii operationale pentru clientii nostri comuni.”

KPMG in Romania si Aurachain forteaza limitele operatiunilor digitale si ofera clientilor incredere printr-o abordare ce combina consultanta, expertiza in afaceri si cea mai buna platforma low-code.

Despre KPMG                                                                   

KPMG este reteaua globala de firme de servicii profesionale care furnizeaza servicii de audit, consultanta fiscala si in domeniul afacerilor. Ne desfasuram activitatea in 147 de tari si avem 219.000 de angajati in firmele membre din intreaga lume. Firmele independente membre ale retelei KPMG sunt afiliate la KPMG International Limited, o societate privata engleza cu raspundere limitata la garantii. Fiecare firma KPMG este din punct de vedere legal o entitate separata si distincta si se descrie ca atare.

In Romania si Republica Moldova, KPMG isi desfasoara activitatea in cadrul celor sase birouri din Bucuresti, Cluj-Napoca, Constanta, Iasi, Timisoara si Chisinau. In prezent dispunem de un numar de peste 800 de profesionisti, atat cetateni romani, cat si straini.

Despre Aurachain

Aurachain este o platforma low-code unica ce permite dezvoltarea rapida a solutiilor digitale pentru automatizarea proceselor de business, precum si a aplicatiilor tip smart contract, bazandu-se pe tehnologia blockchain. Folosind platforma Aurachain companiile pot realiza o punte de legatura intre prezent si viitor dezvoltandu-si propriile aplicatii si contribuind la crearea unor ecosisteme de business bazate pe tehnologia blockchain si pe un mediu de lucru colaborativ.

Platforma Aurachain este detinuta de catre Aurachain AG, o companie elvetiana cu birouri locale in Europa (Elvetia, UK, Romania) si Middle East (Dubai).

Autori

foto
KPMG ROMANIA SRL