loader
Intelligent Systems va prezenta cum poate imbunatati tehnologia operatiunile de distributie si livrare in cadrul GoTech World

Intelligent Systems va prezenta cum poate imbunatati tehnologia operatiunile de distributie si livrare in cadrul GoTech World

Pandemia globala s-ar putea sa fi schimbat unele dintre prioritatile companiilor de distributie si angro

Intelligent Systems Romania va participa in perioada 11 - 12 Noiembrie la unul dintre cele mai mari evenimente online de business din Europa Centrala si de Est, GoTech World 2020. Mary Stoyanova, Sales Manager la Dynamics Mobile parte a portofoliului Intelligent Systems, va prezenta cea mai recenta versiune de Van-Sales, o solutie de distributie autonoma, integrata cu Microsoft Dynamics.

Alexandru Dorobantu, General Manager, Intelligent Systems Romania, a comentat pe marginea subiectului de prezentare: "Apartenenta la o companie de software internationala imi pune echipa intr-o pozitie favorabila. Interactiunea cu clienti din diferite tari, ne ofera posibilitatea de a ne expune unei game largi de provocari. Prin urmare, am observat ca una dintre activitatile esentiale pentru imbunatatirea rezultatelor generale ale unui distribuitor si/sau comerciant este optimizarea rutei pentru echipa de vanzari. Din acest motiv, am decis sa oferim un demo al solutiei noastre de distributie care sustine echipa de vanzari sa vizualizeze rutele de livrare planificate, sa viziteze clientii si sa preia comenzi sau sa emita facturi direct de pe dispozitivele lor mobile."

Agentii de vanzari si livratorii isi petrec o mare parte din timp pe teren, vizitand clientii. In cazul in care timpul petrecut pe traseu este optimizat, acestia isi pot indeplini sarcinile mai repede si mai bine. In consecinta, mai multi clienti pot fi deserviti zilnic, rezultand un set complet de beneficii operationale si financiare.

Pandemia globala s-ar putea sa fi schimbat unele dintre prioritatile companiilor de distributie si angro. Cu toate acestea, esenta ramane aceeasi: transformarea proceselor zilnice si optimizarea acestora prin utilizarea instrumentelor digitale potrivite.

Aflati mai multe despre solutiile inovatoare ale Intelligent Systems si despre modul in care acestea va ajuta sa va dezvoltati afacerea vizitand standul virtual 3D de la GoTech World 2020. Demo-ul solutiei Van-Sales are loc pe 11 noiembrie, ora 11:00 – click aici pentru a participa. 

Despre Intelligent Systems

Intelligent Systems este o companie in continua dezvoltare, cu o experienta de 16 ani si o echipa formata din peste 190 de angajati. Compania este un partener strategic Microsoft Dynamics in Europa Centrala si de Est si face parte din Inner Circle - cea mai inalta distinctie acordata de Microsoft pentru 60 din cei peste 10 000 de parteneri Microsoft Dynamics din intreaga lume. Intelligent Systems a realizat peste 450 de proiecte de implementare in peste 55 de tari pentru organizatii care deruleaza afaceri in domenii precum retail, distributie, productie, automotive, transport si logistica si multe altele.

Despre Dynamics Mobile

Dynamics Mobile este o companie afiliata a integratorului de software Intelligent Systems. Echipa este formata din profesionisti cu o inalta calificare, care ofera solutii mobile inovatoare si eficiente din punct de vedere al costurilor.

Autori