loader
In pragul unei noi revolutii industriale

In pragul unei noi revolutii industriale

Suntem pregatiti sa vehiculam si sa stocam o cantitate enorma de informatii si sa digitalizam procese complexe.

1. Cum a fost anul 2016 pentru Kaeser Kompressoren? A evoluat piata conform asteptarilor dumneavoastra?

Anul acesta a fost unul mai dificil decat 2015 datorita lipsei de investitii. Putinele proiecte mai mari pe care le vizam au fost amanate, unele bugete au fost taiate. In fond a fost un an al multiplelor crize, cea economica fiind doar una dintre cele profunde. De aceea a trebuit sa ne bazam cresterea pe o multitudine de proiecte mai mici, asta insemnand desigur un efort mai mare. Stiam ca nu va fi usor insa speram la ceva mai mult.

2. Care au fost principalele motoare de crestere in piata in care activati in 2016? Va asteptati la schimbari semnificative in 2017? Va rugam sa detaliati. 

 

Industria alimentara ne-a furnizat un numar sporit de proiecte si credem ca vom continua o activitate intensa si in 2017. Nu credem in schimbari majore anul viitor. Speram totusi ca in 2017 sa se realizeze anumite investitii amanate. Ar trebui sa revina si proiectele finantate cu fonduri europene, anul acesta au lipsit aproape in totalitate. Industria de componente auto continua si ea sa ne surprinda placut, parea ca lucrurile s-au cam plafonat dar iata ca unele companii revin la dezvoltari ce pareau abandonate.

 

Pentru versiunea completa a articolului, va rugam accesati varianta in limba engleza, aici.

Autori

foto
KAESER KOMPRESSOREN SRL