loader

Beneficiile angajatiilor – varietate si crestere

Cresterea s-a reluat, incet, dar constant, pe masura ce proprietarii de afaceri si managerii s-au concentrat din nou pe dezvoltare si nu doar pe supravietuire.

1. Cum s-a dezvoltat piata din domeniul dvs in 2015? Cum este aceasta evolutie fata de asteptarile dvs initiale si care ar putea fi motivele pentru convergenta/lipsa convergentei dintre asteptarile dvs si evolutia actuala?

 

Piata bonurilor si cardurilor preplatite din Romania trece printr-o transformare majora in 2015, intrucat se pregateste intrarea in era digitala prin lansarea bonurilor de masa electronice.

 

Legislatia care permite emiterea de bonuri electronice a fost desvoltata in ultimii doi ani si finalizata in 2015, iar Edenred se pregateste acum de lansarea cardurilor de masa Ticket Restaurant.

 

Edenred Romania a dezvoltat cea mai puternica infrastructura pentru cardurile de masa Ticket Restaurnat, asa cum a avut de fapt si pentru bonurile de hartie inca din 1998: cea mai mare retea de comercianti afiliati, cea mai rapida livrare catre companiile client si suport complet pentru angajatii beneficiari.

 

Pentru versiunea completa a articolului, va rugam accesati varianta in limba engleza, aici.

Autori

foto
EDENRED ROMANIA SRL