loader
ALTEX Romania sustine educatia online si offline si da startul campaniei ,,Back to school”

ALTEX Romania sustine educatia online si offline si da startul campaniei ,,Back to school”

Prin achizitia RTC, retailer-ul ofera cele mai mici preturi din Romania la gama de produse birotica-papetarie si intampina clientii cu reduceri de pana la 40% la articole electro-IT

Altex Romania anunta inceperea campaniei ,,Back to school”. Cu mesajul „Reincepem scoala si cu pofta pentru educatie, si cu chef de distractie”, retailer-ul, impreuna cu RTC, au pregatit in cadrul campaniei reduceri de pana 40% la produse electro-IT si de birotica-papetarie, valabile online, dar si in cele peste 120 de magazine Altex.

In luna martie, ca parte a strategiei de a oferi o experienta de shopping completa, grupul Altex a finalizat achizitia companiei RTC Proffice, lider in importul si distributia produselor pentru birou si rechizitelor. In urma integrarii, Altex isi diversifica portofoliul cu peste 100 de branduri internationale si ofera garantia celui mai mic pret din Romania la peste 5000 de noi produse din gama birotica-papetarie.

Astfel, in cadrul campaniei din aceasta toamna, retailer-ul vine in intampinarea nevoilor elevilor, in pragul noului an scolar, cu promotii la ghiozdane, seturi de rechizite, produse art & craft, dar si cu o gama variata de laptopuri, tablete, imprimante, sisteme desktop, monitoare.

,,In prezent, numarul elevilor care nu au acces la internet sau la un computer a ajuns la aproximativ 900.000. Intr-un astfel de context, in care situatia anului scolar este atipica, iar masurile concrete legate de accesul copiilor la studiul online inca nu au fost luate, credem ca este responsabilitatea noastra, in calitate de lider al pietei romanesti de retail, sa facilitam accesul la tehnologie si la produsele de care elevii au maxima nevoie in perioada urmatoare. Campania <<Back to school>> este deja una cu traditie, insa anul acesta am extins si mai mult ofertele. Prin achizitia companiei RTC ne asiguram ca oferim cel mai mic pret din Romania la gama de articole birotica-papetarie si ca punem la dispozitia elevilor alternative de cea mai buna calitate”, a declarat Edvin Abdulachim, Director Comercial, Altex Romania.

Pentru mai multe detalii despre din campania „Back to school”, accesati pagina dedicata - altex.ro/promo/back-to-school/.

 Despre Altex Romania

Altex Romania este lider pe piata de retail din Romania, cu peste 120 de magazine deschise in tara. In peste 29 de ani de provocari, Altex a trecut de la un business local de import de televizoare la liderul pietei de produse electronice, electrocasnice, IT&C si multimedia din Romania.

Inca de la infiintare, compania Altex si-a propus sa ofere produse de calitate adecvate nevoilor consumatorilor si solutii de finantare accesibile.

Altex ofera clientilor o gama variata de electrocasnice mici, electrocasnice mari, produse cosmetice, parfumuri, obiecte de voiaj, trolere, produse pentru bebelusi, articole pentru copii, biciclete electrice, masini second-hand, laptopuri, televizoare, telefoane, produse software, aspiratoare, fiare de calcat, aparate de aer conditionat, jocuri pentru PC si diverse console (cum ar fi PS sau Xbox), calculatoare pentru gaming si multe alte produse.

Serviciul de 2X diferenta versus alte magazine online sau offline asigura clientilor cel mai mic pret din Romania.

Pentru a-si ajuta clientii sa aiba acces la finantare, Altex a infiintat Credex, o companie de credite de consum, care ofera solutii optime de finantare la dobanzi scazute, pentru achizitia articolelor de pe website si din reteaua nationala de magazine.

Autori

foto
ALTEX ROMANIA SRL