loader

Afacerea ta, oriunde, in siguranta

Eficienta. Siguranta. Incredere

[#http://www.certsign.ro/microsoft/#]

Combina productivitatea solutiilor Microsoft si increderea oferita de certSIGN pentru a asigura afacerii tale nivelul de performanta si siguranta de care are nevoie.

 

Cu Microsoft Office 365 si semnatura electronica de la certSIGN  ai acces oricand la aplicatiile familiare Office de pe orice dispozitiv si asiguri confidentialitatea si valoarea legala a oricarui tip de document electronic, cat ai spune "click".

 

? Office 365, disponibil pe orice platforma, te ajuta sa castigi noi clienti

? Colaboreaza cu clientii si colegii tai, in siguranta

? Servicii e-mail de business cu Office 365

? Costuri predictibile

 

Semnatura electronica de la certSIGN

certSIGN ofera toate elementele necesare crearii semnaturi electronice a carei valoare legala este recunoscuta in toate statele membre UE: ceritifcat digital calificat, dispozitiv criptografic, aplicatie pentru crearea semnaturii digitale. 

 

Valoare legala

Cu semnatura electronica de la certSIGN conferi valore legala oricarui tip de documente electronic: contracte, acte aditionale, facturi, documente bancare, decizii AGA, rapoarte, note de comanda, bilanturi contabile etc. 

 

Confidentialitate

Protejeaza confidentialitatea corespondetei electronice si a documentelor sensibile transmise, din cateva click-uri, iar informatiile tale vor putea fi citite doar de catre destinatarul lor intentionat. 

Autori

foto
DOINGBUSINESS.RO SRL