loader
Poti testa peste 2700 de solutii digitale la Internet & Mobile World 2018

Poti testa peste 2700 de solutii digitale la Internet & Mobile World 2018

Extinderea spatiului expozitional cu 1500 mp fata de editiile precedente ale IMWorld inseamna mai multe solutii digitale pentru cei peste 9.000 de vizitatori, profesionisti de business, asteptati in 3 si 4 octombrie, la Romexpo.

In cel de-al 7-lea an, Internet & Mobile World vine cu o oferta impresionanta: peste 2700 de solutii digitale si IT dedicate mediului de business.

Iata cateva, pe care va sugeram sa le testati:

Cegeka aduce in zona Innovation Area din cadrul Internet & Mobile World 2018 posibilitatea de a vedea la lucru o aplicatie de Live Data pe o pista de curse auto.

Ideea de baza este de a folosi tehnologia in acest mediu dinamic, astfel incat sa se poata realiza masuratori in timp real a ceea ce se intampla si sa furnizeze, tot in timp real, recomandari si feedback. Vizitatorii interesati de acest mod de operare vor putea concura intre ei, dar si cu Inteligenta Artificiala. Tehnologia analizeaza mai multi factori, precum pozitia masinii, viteza sau acceleratia si recomanda soferilor solutii de optimizare a abilitatilor de condus.

In esenta, scopul este de a arata ca sansele de a castiga pot creste considerabil daca sunt luate in calcul datele transmise in timp real. Prin analogie, acelasi rationament e valabil si pentru companii. Acestea trebuie sa actioneze rapid si sa se adapteze la noile circumstante, fara a mai astepta incheierea trimestrului sau raportarile anuale pentru a lua decizii.

Trencadis vine in acest an la Internet & Mobile World cu un simulator pentru instruirea si testarea controlorilor de trafic aerian civil si militar.

Toti controlorii de trafic aerian sunt instruiti pe simulatoare nu doar pentru a dobandi cunostinte practice, ci si pentru a sti cum sa reactioneze in situatii neprevazute si accidente. De altfel, certificarile initiale si cele periodice care verifica rezistenta la stres, viteza de reactie sau capacitatea de decizie se fac prin simularea situatiilor complexe de trafic aerian si a situatilor de urgenta sau neobisnuite.

Simulatorul din standul Trencadis are avantajul de a realiza instruirea controlorilor de trafic fara a mai fi necesara deplasarea in tarile unde se practica acest tip de training, deoarece conectarea se face prin cloud la simulator. Astfel, sunt diminuate substantial costurile de pregatire, iar trainingul la distanta este tot mai accesibil.

Creat de o companie romaneasca din Cluj-Napoca, simulatorul distribuit de Trencadis se adreseaza Air Navigation Service Providers (ANSP), scolilor publice si private de aviatie, controlorilor de trafic aerian, dar si fanilor de jocuri pe calculator.

Paradise Found for Analytics by SAS. „Cine e in stare sa gaseasca locul ideal de pe Pamant, e capabil sa gaseasca si solutiile perfecte pentru compania ta”, astfel descrie compania SAS, lider mondial in solutiile de tip analytics, o activare in cadrul IMWorld 2018. Este o tehnologie bazata pe Machine Learning care foloseste milioane de date din diferite perspective, de la date geografice, demografice, pana la date disponibile in Social Media despre orase, informatii pe care apoi le analizeaza folosind Inteligenta Artificiala si ofera un top al locurilor ideale.

Proiectul Paradise Found, dezvoltat de SAS cu Inteligenta Artificiala, este primul clasament al oraselor realizat cu aportul AI, indicand ceea ce fiecare dintre noi numim paradisul pe Pamant. De cele mai multe ori, clasificarea oraselor, asa cum o cunoastem, este facuta de catre editori, bazandu-se pe alegeri, criterii si statistici restranse. SAS a dezvoltat un algoritm self learning care colecteaza peste 5 milioane de data points din zeci de mii de surse, identificand acele cai nevazute care fac un oras locuibil.

Ulterior, aplicand noile criterii acestor date, Machine Learning indica zona cu cel mai bun nivel de viata din punct de vedere analitic: West Perth, Australia. Descoperirea paradisului pe Pamant este, de fapt, o demonstratie ca SAS poate face fata oricarei provocari in analiza datelor. De altfel, SAS a lansat si un Paradise Configurator, astfel ca oricine isi poate gasi propriul rai terestru.

SoftOne este prezenta la IMWorld cu o tehnologie construita in jurul conceptelor Inteligenta Artificiala, Machine Learning, Cloud si Mobilitate: Soft1 Series 5, noua suita de aplicatii de business care da startul unei noi ere a inovatiei in industria ERP.

Soft1 B.A.M (Business Automation Machine) este un instrument conceput pentru a defini, coordona si automatiza executia proceselor de business. Aplicatia transforma modul in care sunt coordonate activitatile in randul angajatilor si automatizeaza colaborarea dintre departamente, permitand utilizatorilor sa-si proiecteze si sa implementeze rapid propriile procese automatizate.

EVA este acronimul care ilustreaza conceptul de Enterprise Virtual Assistant, un agent virtual care ofera posibilitatea de automatizare a unor procese de business de pe orice dispozitiv inteligent. EVA ajuta si ghideaza utilizatorii sa isi prioritizeze si sa-si indeplineasca sarcinile mai rapid si mai usor decat o fac in mod normal. Pentru prima data pe piata din Romania, angajatii pot utiliza date si informatii ale sistemului lor ERP fara a se conecta cu acesta.

Sugestiile prezentate mai sus sunt doar o parte din miile de solutii digitale prezente la editia a 7-a IMWorld. Informatii despre celelalte tehnologii digitale gasiti in rubrica News pe de www.imworld.ro

In cifre estimative, IMWorld 2018 va avea:

  • 7 scene mari carora le corespund tot atatea zone expozitionale cu solutii specifice;
  • 25 de industrii si 5000 de companii reprezentate la toate nivelurile;
  • 9000 de participanti cu profil de business, dintre care 5500 de nivel CxO;
  • 140 de expozanti cu peste 2700 de solutii digitale;
  • 147 de speakeri locali si internationali si 127 de sesiuni;
  • 22 de start-up-uri autohtone
  • 7 zone de networking

 

Accesul la IMW se face pe baza de bilet ce poate fi achizitionat de pe https://imworld.ro/tickets/

Partener principal: Telekom Romania

Partenerii scenelor de conferinte:

Microsoft - Security Stage

ALEF - IT Ops Stage

Raiffeisen Bank - Digital & E-Commerce Stage

METRO SYSTEMS – Java Stage

UiPath - .Net Stage

Ipsos – MarTech Stage

 

VIAVI Solutions – IT Solutions Networking Partner

VTEX – Digital Marketing Networking Partner

 

Sponsori:  Trencadis, Nuvias Group, Cegeka, ENGIE, Orange, Maguay, SoftOne, Agentia de SEO DWF, TotalSoft, SYSWIN Solutions, Lidl Digital, certSIGN, bpv GRIGORESCU STEFANICA, upswing, White Image, Oracle, E.ON Romania.

 

Digitaljob – Registration Partner

VIVA Telecom - Internet Partner

Renault - Car Partner

Bright Agency - Digital Partner

L’OR - Coffee Partner

Glovo – Food Delivery Partner

IQOS - Experience Partner

 

Pentru informatii suplimentare, urmariti platformele oficiale de comunicare   

www.imworld.ro

facebook.com/InternetMobileWorld

instagram.com/imworldro  

Autori

foto
UNIVERSUM EVENTS SRL