loader
METRO integreaza o platforma aditionala de 10.000m² in centrul logistic ONE ROOF din Stefanestii de Jos

METRO integreaza o platforma aditionala de 10.000m² in centrul logistic ONE ROOF din Stefanestii de Jos

METRO ROMANIA a inaugurat noua extindere a centrului logistic ONE ROOF de la Stefanestii de Jos, atingand o suprafata de peste 65.000 de metri patrati

Avand in vedere modernizarea serviciilor METRO in Romania, marirea platformei One Roof era necesara, pentru integrarea atat a furnizorilor din zona de direct store delivery (DSD), cat si pentru optimizarea capacitatii logistice care sa deserveasca un volum de marfa din ce in ce mai ridicat. Viitorul businessului METRO se bazeaza pe o logistica de inalta performanta.

                             

Noul spatiu, dezvoltat in parteneriat cu Warehouses De Pauw (WDP), prevede o zona de birouri de peste 300 de metri patrati, 20 de rampe de alimentare si descarcare, 1 drive-in, consolidand capacitatea depozitului cu temperatura ambientala, dar si asigurarea unei acoperiri echilibrate pe toate intervalele de temperaturi. Proiectul este predat in baza unui contract de inchiriere incheiat pe 10 ani, cu posibilitate de extindere pe alti 10 ani. Cu extinderea spatiului de la Stefanestii de Jos, METRO confirma inca odata onorarea promisiunii marfurilor la raft, atat in magazinele proprii cat si in comunitatea profesionistilor de care este responsabil.

“Astazi, METRO Romania securizeaza capacitatea logistica pe termen mediu si lung pentru a deservi toti clientii celor 30 de magazine METRO, fara sincope de aprovizionare, intr-un context economic global dificil din acest punct de vedere. Vorbim de o adevarata sinergie operationala, determinata de dotarile si tehnologiile integrate in locatie. One Roof inglobeaza pe o singura platforma toate operatiunile logistice permitandu-ne o eficientizare  a costurilor, dar si a flexibilitatii contractuale cu partenerii si clientii nostri. Dovedim inca odata ca angajamentul pe care il respectam fata de clientii nostri din intreaga tara este cel pe care l-am promis, prin sustinerea afacerilor independente, cu care suntem in stransa legatura de 25 de ani. Multumim si pe aceasta cale partenerilor WDP care au fost alaturi de noi pentru a asigura extinderea platformei One Roof la cele mai inalte standarde de calitate” a declarat Adrian Ariciu, CEO METRO Romania.

Prin inaugurarea acestui nou spatiu al centrului logistic One Roof, METRO Romania va putea continua satisfacerea celor mai exigente cerinte si nevoi ale antreprenorilor independenti, datorita tehnologiei si conditiilor moderne, care asigura un flux de marfa in conditii de inalta precizie, calitate si eficienta.

Despre METRO Romania

METRO este liderul comertului cu ridicata la scara mondiala, cu sortimente alimentare si nealimentare, specializat in deservirea nevoilor hotelurilor, restaurantelor si restaurantelor (HoReCa), precum si ale comerciantilor independenti. In intreaga lume, METRO are aproximativ 16 milioane de clienti care pot alege sa faca cumparaturi intr-unul dintre magazinele de format mare, sa comande online si sa ridice produsele din magazin sau sa le fie livrate. De asemenea, METRO sustine competitivitatea antreprenorilor si a afacerilor independente prin solutii digitale si contribuie astfel la diversitatea culturala in sectorul comertului cu amanuntul si al industriei ospitalitatii. Sustenabilitatea este un pilon esential al activitatii METRO, compania fiind lider la nivel european la capitolul sustenabilitate, conform Indicelui Sustenabilitatii Dow Jones. Compania opereaza in 34 de tari si are peste 100.000 de angajati in intreaga lume. In exercitiul financiar 2018/19, METRO a generat vanzari de 27.1 miliarde EUR. Pentru mai multe informatii, vizitati www.metroag.de.

Autori

foto
METRO CASH & CARRY ROMANIA SRL