loader

Bancpost lanseaza blogul Ateliere de Idei

Bancpost a lansat astazi, in varianta beta, blogul Ateliere de Idei (www.atelieredeidei.ro)

„Lansam acest blog intrucat dorim sa gasim noi cai de comunicare cu clientii nostri si cu piata in general. Daca in ultimii 22 de ani am facut acest lucru prin canale traditionale consacrate (numarul substantial de sucursale si centre de afaceri, canalele alternative de distributie – Fastbanking, solutia de internet banking, retelele de ATM-uri, de sisteme automate de plata si de terminale electronice pentru platile cu cardul), acum ne-am hotarat sa participam, cu tot angajamentul, la conversatia digitala. Ideile, opiniile, informatiile de produs sau, pur si simplu, pasiunile noastre diverse vor constitui unele dintre temele pe marginea carora vom discuta pe blogul www.atelieredeidei.ro” – a declarat Anthony C. Hassiotis, Presedinte Executiv Bancpost.
 

O premiera in zona blogurilor corporate din Romania este sectiunea „Invata Social Media” care ofera saptamanal vizitatorilor blogului Ateliere de Idei module de training in domeniul promovarii produselor si serviciilor prin instrumentele si canalele Social Media.

 

Blogul Ateliere de Idei mai cuprinde sectiunile „Viata mai buna” -  care va gazdui sugestii din zona life style, „Solutii pentru tine”- cu oferte bancare pentru clientii retail, „Solutii pentru compania ta” – rezervata clientilor IMM si corporativi, „Evenimente” si „Corporate”.

Autori

foto
BANCPOST SA