loader

A V-a editie A World Credit Congress & Exhibition, cel mai important eveniment global in sectorul managementului riscului de credit, vine pentru prima oara in Europa Centrala si de Est, la Bucuresti,

International Collections Manager si Leadership Events, impreuna ca Doingbusiness.ro organizeaza in premiera in Romania si in Europa Centrala si de Est cea de-a V-a editie a World Credit Congress & Exhibition (WCCE). Congresul va avea loc la Hotelul JW Marriott din Bucuresti in perioada 8-10 Iunie 2016.

WCCE este un eveniment global care ii aduce impreuna pe cei mai importanti experti si profesionisti din industria creditului comercial, colectarii creantelor si riscului de credit. Isi propune sa ofere un continut relevant si contacte la nivel de top pentru a sprijini functiile critice ale creditarii comerciale si a consumatorilor persoane fizice, colectarii creantelor, riscului comercial si serviciilor financiare conexe. Indiferent de dimensiunea afacerii gestionate si de nivelul experientei in domeniu, participantii vor beneficia de o valoare importanta cu care sa contribuie imediat la sustenabilitatea afacerii in tranzactiile de pe pietele sensibile la economiile turbulente si impredictibile.


Cea de-a V-a editie a World Credit Congress & Exhibition din Bucuresti, continua practica facilitarii interactiunii intre profesionistii din toata lumea din domeniul creditarii comerciale, colectarii creantelor si intermedierii prin terti. Intrucat conditiile lumii economice se afla intr-o continua schimbare, acest forum furnizeaza informatii actuale si semnificative pentru a permite discutii, interactiuni si un nivel inalt de intelegere practica, ce in alte conditii ar fi ineficiente sau chiar imposibile. De-a lungul timpului, WCCE a oferit cadrul intelegerii directiei economiilor, a oportunitatilor si provocarilor cu care se confrunta companiile participante, identificand atat riscurile, cat si beneficiile si livrand solutii.


WCCE a reunit intotdeauna cu succes lectori de top si a prezentat programe de dezbateri cu un continut consistent pentru participanti, clienti, furnizori si in special cu valoare adaugata pietelor, in cazul de fata Europa Centrala si de Est, unde evenimentul a avut loc. “Profesionistii din intreaga lume vor fi personajele principale ale acestui eveniment de top. Noi, Comitetul de organizare, suntem siguri ca nivelul de expertiza al lectorilor cheie va oferi cu siguranta o gama larga de cunostinte pentru a imbogati experienta participantilor”, declara Luis Eduardo Perez Mata, Presedintele WCCE.


Summit-ul de la Bucuresti reprezinta a V-a editie a World Credit Congress & Exhibition, un eveniment care are loc o data la 2 ani, editiile anterioare avand loc in Mexico City (Mexic) in 2007, Dublin (Irlanda) in 2009, Johannesburg (Africa de Sud) in 2011, Sydney (Australia) in 2013. Peste 600 de experti ai acestui domeniu si oameni de afaceri sunt asteptati sa participe la acest summit global, iar 50% dintre delegati vor reprezenta mediul international de afaceri. “Dupa 4 editii pe 4 continente si acum pentru a doua oara in Europa, aceasta conferinta a devenit una dintre activitatile esentiale pentru profesionistii din industrie la nivel global. Este punctul de intalnire la cel mai inalt nivel din domeniul creditului international si al mediului financiar, in acest cadru fiind prezentate tendintele si cele mai bune practici care stabilesc directiile pentru dezvoltarea viitoare a sectorului riscului de credit si colectarii creantelor”, compleaza Luis Eduardo Perez Mata.


Este o onoare pentru Romania sa gazduiasca un eveniment global de un asemenea calibru. Practic ii vom vedea la Bucuresti pe cei mai importanti experti ai momentului din industria creditarii comerciale si managementului riscului de credit si vom avea ocazia de a intelege live tendintele globale si cele mai bune practici in activitatea de creditare, managementului riscului de credit, finantarea afacerii si managementului creantelor si creditelor neperformante. Acest eveniment este o premiera pentru Europa de Est intr-un moment cat se poate de potrivit, pe un fundal incert pentru economia globala si in special cea europeana care inca isi cauta drumul spre cresterea economica durabila”, declara Cristian Ionescu, Country Manager Expense Reduction Analysts Romania si membru al Comitetului International de Organizare al WCCE 2016.