loader

GLOBAL PRINT BDV SRL

Prezentare

Integrarea serviciilor de tiparire si creatie grafica este impusa de finalizarea produselor tipografice la timp. In acest mod sunt evitate si eventualele erori de comunicare intre tipografie si agentia de publicitate care realizeaza grafica. Experienta de 15 ani recomanda Tipografia Global Print, lucrarile noastre au fost apreciate si au generat un real succes companiilor ce au ales sa ne incredinteze proiectele grafice si de tipar. Putem spune ca astfel am reusit sa obtinem cel mai important capital pentru compania noastra - relatiile stabile si de lunga durata.
Sub sloganul “...it’s all about timming” am reusit sa comunicam valorile Global Print. Intr-o piata marcata de nerespectarea intelegerilor contractuale, termenul de livrare a devenit definitoriu. Valorile companiei noastre communicate prin slogan sunt: PROMPTITUDINEA, PROFESIONALISMUL, ORIENTAREA CATRE CLIENT. Atunci cand termenele devin stresante Tipografia Global Print livreaza la timp produse de tipar pe cartoane speciale fara conditii de tiraj, POSM Display, print digital in coala si format mare, tipar offset, productie publicitara, ambalaje carton si cutii personalizate, etichete flexo, tipizate, plicuri personalizate, etc. Sunt asigurate si servicii cu valoare adaugata mare precum ar fi mailing(utilizare si gestionare baze de date proprii), billing - print date variabile (facturi emise de catre firmele de leasing, diverse documente emise de catre banci, facturi emise de marii prestatori de servicii gen telefonie mobila, televiziune sau internet), generare coduri de bare, servicii de creatie grafica, servicii foto profesionale, realizare video content, design creativ precum si publicitate online, branding sau personalizare agende, calendare si materiale promotionale.

Tipografia Global Print are ca si avantaje competitionale:

- personalul tanar si inalt calificat (majoritatea angajatilor companiei au studii univeristare, o parte avand studii post universitare). In 2018 si 2019 personalul angajat a crescut prin angajarea a 10 persone noi cu experienta in industria tipografica si de media.

- ne adresam tuturor domeniilor de activitate. Deasemenea, prin cresterea semnificativa din punct de vedere cantitativ si calitativ a eforturilor depuse s-a obtinut si o crestere constanta a cifrei de a faceri si a profitului, atat de necesara sustinerii proiectelor de dezvoltare si retehnologizare;

- in anul 2010 am inceput si activitatea de export catre Austria, Elvetia, Franta, Germania, Italia, Marea Britanie, Ungaria si Spania. Deasemenea in 2010 ne-am extins activitatea la nivel national in orase ca Alexandria, Bistrita, Botosani, Brasov, Braila, Buzau, Cluj, Constanta, Craiova, Galati, Giurgiu, Iasi, Magurele, Oradea, Petrosani, Pitesti, Ploiesti, Resita, Roman, Salaj, Sibiu, Suceava, Targoviste, Targu Mures si Timisoara. Pentru toate aceste orase s-au semnat contracte sau lansat comenzi, care au fost livrate si incasate;

- oferirea unei game largi de produse si servicii catre piata. In 2015 am largit gama de servici prin includerea in oferta de produse promotionale, iar in anul 2016 am obtinut statutul de membru PSI, probabil cea mai mare retea profesionala dedicata materialelor promotionale. In anul 2015, am obtinut statutul de editura autorizata de catre Biblioteca Nationala. Inca din anul 2012 s-a demarat activitatea de import direct de obiecte promotionale din Olanda, Belgia si Ungaria, iar incepand cu anul 2017 s-au obtinut optimizari semnificative ale costurilor, datorita importurilor directe de la noi furnizori din China si India;

- am demarat si implementat si un program unic de fidelizare pentru toti clientii nostri - "Fidelity Bonus Program". Acest program de fidelizare sustine consolidarea clientilor actuali si creaza premise de crestere prin atragerea clientilor noi care apreciaza existenta unui asemenea program de fidelizare;

- in anul 2015 am realizat o importanta investitie intr-o linie de tipar hibrid si finisari automatizate inline, care permite tiparirea fara conditii de tiraj pe cea mai mare gama de cartoane speciale cu grosimi de pana la 400g/mp. La cele peste 501 cartoane speciale se adauga si plasticul ca suport pe care se pot tiparii legitimatii, carduri, coperti, etc. Acesta masina de tipar hybrid este unica pe piata din Romania.

- In 2019 este obtinuta Certificarea FOGRA, cea mai ravnita certificare worldwide din industria tipografica, ce garanteaza respectarea celor mai inalte standarde de calitate, precum si reproducerea exacta a culorilor Pantone, indiferent de tehnologia de print utilizata.

- In anul 2019 este realizat un amplu proiect de investitii (valoare totala de 2.000.000 euro), in masini de tipar, echipamente de finisare, softuri de proiectare si design, precum si certificare. Noile utilajele de tipar digital permit cresterea gamei de produse realizate, datorita grosimi cartoanelor de pana la 470g/mp, capacitatii de print de 15.000 coli A4 per ora, posibilitatii de aplica automat folie metalica si de a printa pe folie metalica (overprint - gama nelimitata de culori metalice pentru ambalaje premium si alte aplicatii creative).

- Finisarile au beneficiat de un important upgrade atat in ceea ce priveste productivitatea, cat si gama finisarilor disponibile. Au fost instalate echipamente noi pentru decupare pe contur ( Masa Esko Kongsberg de ultima generatie - formate mari), decupare si gravare laser, stantare ( stanta flexibila), formare si lipire ambalaje in 3 puncte, plastifiere ( 25 m/min inclusiv fata/verso), biguire/faltuire/perfor automat, taiere de inalta precizie (ghilotina hidraulica Polar Mohr), capsare carte si/sau brosuri(booklet maker ce poate realiza cotor patrat si poate aplica intre 2 si 6 capse), brosare (atat PUR cat si termoclei cu o capacitate de 500 de carti/brosuri per ora), masina automata de aplicat folio metalic, etc.

- Pentru large format au fost instalate echipamente high-end de print digital cu cerneala UV ce permite realizarea de produse pentru trade marketing precum POSM (Point of Sales Materials), display, ambalaj si standuri ( printer true flatbed, capacitate de 30.000 mp/luna, orice material rigid sau flexibil cu grosime de pana la 5,08 cm - PVC, Policarbonat, polistiren, acril, carton ondul, compozit aluminiu, lemn, piatra si multe alte materiale) . Print digital cu cerneala Latex cu o capacitate de productie de 35.000 mp/luna, Print digital cu ecoSolvent cu o capacitate de productie de 25.000 mp/luna, Print digital cu cerneala pe baza de apa cu o capacitate de 45.000 mp/luna.

- De asemenea, au fost realizate importante investitii pentru softuri de proiectare industriala (Esko ArtiosCad 3D Modeling Solutions-cel mai avansat software capabil sa genereze automat arhitectura display-urilor si/sau ambalajelor de mari dimensiuni. Practic se va putea importa un fisier 3D al produsului de urmeaza a fi expus si/sau ambalat, urmand ca software-ul sa genereze arhitectura si designul standului si/sau ambalajului - inclusiv ranforsarile interioare), softuri de productivitate (i-Cut Suite by Esko) si softuri de DTP Preflight (primul soft automatizat de verificare si PitStop Server Enfocus instalat in Romania).

- Investitiile in instruirea personalului au fost in aceeasi masura prioritizate.

Au fost inregistrare la OSIM marcile Global Print si Global Graphic, astfel obtinandu-se o importanta crestere a activelor necorporale. Numarul clientilor a crescut continuu, deasemenea cifra de afaceri per client si gama produselor contractate. In anul 2017 numarul de clienti a crescut pana la cca 700.

In directia de retail s-a inregistrat la OSIM si la nivel european OHIM marca eKarioka si s-au lansat public magazinele online https://promotionale.ekarioka.ro/ (agende si promotionale personalizate via online - fara conditie de tiraj) si in 2020 a fost lansat https://www.carti-vizita-online.ro/ (primul site de tip magazin online dedicat cartilor de vizita care ofera posibilitatea de a alege din peste 250+ tipuri de cartoane speciale importate din Europa si nu numai).

Mare parte dintre clientii care ne-au preferat de-a lungul timpului sunt nume sonore, ca drept exemplu amintim: CEZ Romania, Engie, Telekom Romania, Schachermayer Romania, Altex, Media Galaxy, Arctic, Trotter Prim (City Grill), Tip Top Food Industy, Lyonnes, Mercedes Romania, Autoklass, Paralela 45, Adeplast, Avitech, Baumit Romania, Germanos Telekom, Acedemia de Studii Economice, Agricover, McDonalds, Sumit Agro, Proges, Saint Gobain - Rigips, Ministerul Justitiei, Tarom, Ministerul Agriculturii, Directia Generala a Finantelor Publice, Politia Romana, Parlamentul Romaniei, Onduline, Titan SA, Bilfinger Berger, Deloite, Dedeman, Depanero, F64, Tema Retail (Waikiki), Ausburg International, Eurolines, Kaufland Romania, Smartree, Cegeka, Hidoelectrica, Sumit Agro, Elgeka Ferfelis, Divinol Lubrificants, Chrispharmablue, Staff Collection, Brady Trade (Skoda), Genco Trade (Intersport), Marshall Turism, Eurolines, Proenerg, Avenir Telecom Romania (Internity), Otter Distribution, Samsung Romania, OMV - Petrom, Agricover, ERGO Asigurari, Generali Romania, Uniqa Asigurari, Gothaer Asigurari, Allianz Tiriac, BCR, Procredit Bank, etc.

Asa cum realizarile sunt semnificative si planurile companiei noastre sunt foarte ambitioase. Prin mentinerea calitatii serviciilor si produselor tipografice, prin diversificarea canalelor de vanzare, abordarea targhetata si pe nise de piata, tintele stabilite de crestrea a cifrei de afaceri si a gamei de produse oferite, devin astfel posibile si implicit investiile viitoare in dotari tehnice de top devin deasemenea realizabile.

Informatii generale

CUI: 18177839
REG.COM: J40/20174/2005
COD CAEN: (1812) Alte activitati de tiparire n.c.a.

Contact

  • Adresa: Strada Progresului Nr. 51, SECTOR 5, BUCURESTI

Ultimele date financiare

2022
TURNOVER : 8.061.771 (RON)
PROFIT LOSS : 1.683.879 (RON)
EMPLOYEES : 20
2021
TURNOVER : 6.307.465 (RON)
PROFIT LOSS : 963.210 (RON)
EMPLOYEES : 20
2020
TURNOVER : 3.697.638 (RON)
PROFIT LOSS : 192.550 (RON)
EMPLOYEES : 17
2019
TURNOVER : 4.525.930 (RON)
PROFIT LOSS : 486.713 (RON)
EMPLOYEES : 20
2018
TURNOVER : 4.101.455 (RON)
PROFIT LOSS : 421.057 (RON)
EMPLOYEES : 18