loader
West Gate prelungeste contractul de inchiriere a 15.500 mp de birouri cu Ericsson Romania pana in 2024, marcand un record  contractual de 16 ani neintrerupti

West Gate prelungeste contractul de inchiriere a 15.500 mp de birouri cu Ericsson Romania pana in 2024, marcand un record contractual de 16 ani neintrerupti

Parcul de afaceri West Gate din vestul capitalei, detinut de Genesis Property, a prelungit contractul de inchiriere a spatiului de birouri cu compania Ericsson Romania, pentru inca 5 ani.

Birourile din West Gate gazduiesc unul dintre cele 4 centre globale de servicii Ericsson (GSC – Global Service Center), cu un numar de aproximativ 1.900 de angajati, ce deservesc 24/7 peste 200 milioane de clienti din 20 de tari de pe glob.

Ericsson Romania este prezenta inca din 2008 in birourile West Gate, cand a inchiriat 3.500 mp si a continuat sa se dezvolte continuu, in prezent ocupand 15.500 mp.

Marcam inceputul anului 2019 cu o prelungire a contractului cu unul dintre cei mai importanti chiriasi de pe piata birourilor din Romania – Ericsson. Compania noastra atinge astfel, inca un record contractual, de 16 ani consecutivi, cu o multinationala de asemenea talie.
Inca de la inceput, eforturile noastre au fost indreptate in directia imbunatatirii vietii angajatilor la birou. Acest lucru influenteaza direct proportional cresterea performantelor acestora si adauga valoare brandului de angajator al companiei. Vom continua sa investim in dezvoltarea constanta a serviciilor oferite, concentrandu-ne pe livrarea de experiente memorabile angajatilor companiilor chiriase
”, spune Liviu Tudor, presedintele si fondatorul companiei Genesis Property.

In prezent, parcul de birouri West Gate pune la dispozitia comunitatii de business (formata din peste 10.000 angajati si studenti) o gama larga de servicii si facilitati precum: o unitate de cazare de patru stele, un centru medical, trei spatii de parcare dedicate (o parcare multilevel de 600 locuri, o parcare cu plata de 170 locuri si o parcare a campusului de 180 locuri), un restaurant, un supermarket, cinci cafenele, o spalatorie auto, o curatatorie de haine, sala de fitness, teren de sport, spatii de relaxare exterioare pe iarba si piscina exterioara dotata cu pista de alergare si rollerblading.

„In 10 ani, spatiile ocupate de compania Ericsson au crescut de 5 ori - de la 3.500 mp in 2008 la 15.500 mp in 2018. In acest interval, am reusit sa consolidam birourile companiei intr-o singura cladire din West Gate (pe care o ocupa in intregime), contribuind la eficientizarea utilizarii spatiului inchiriat si asigurand continuitatea activitatii centrului de servicii globale Ericsson. Vom fi, pe mai departe, alaturi de acest chirias in toate etapele de dezvoltare ale business-ului sau, cu solutii optime de rezolvare a oricarei cerinte, indiferent de complexitatea sa. Prelungirea acestui contract reprezinta pentru noi inca o confirmare a faptului ca standardele noastre de servicii reusesc sa se ridice la cel mai inalt nivel din industrie”, adauga Stefan Tudos, vice-presedintele Genesis Property.

 

La inceputul lunii septembrie 2018, in urma unei investitii de 1,5 mil EUR, in West Gate a fost inaugurata singura piscina exterioara cu pista de rollerblading si alergare, amplasata in cadrul unui parc de birouri din Romania.

Printre companiile care au sediul in West Gate se numara Ericsson, Societe Generale European Business Services, Siemens, WNS, Citi, Accenture, Panasonic, Alpha Bank, Carestream Health si Medicover.

 

Autori