loader

BNR a aprobat numirea lui Philippe Lhotte in functia de administrator si director general al BRD

Banca Nationala a Romaniei a aprobat decizia actionarilor BRD-GSG de a-l numi pe Philippe Charles Lhotte in calitate de administrator al bancii, pentru un mandat de 4 ani, conform unui comunicat publicat miercuri pe site-ul Bursei de Valori Bucuresti.


Actionarii BRD - Groupe Societe Generale au aprobat pe 13 septembrie, in Adunarea Generala Ordinara, numirea lui Philippe Charles Lhotte in calitate de administrator si director general al bancii. De asemenea, actionarii au aprobat atunci imputernicirea lui Petre Bunescu, director general adjunct al bancii, sa semneze in numele BRD-GSG Contractul de administratie cu acesta, Actul Aditional si forma actualizata a Actului Constitutiv ca urmare a modificarii componentei Consiliului de Administratie.


La AGOA din data de 13 septembrie au fost prezenti actionari reprezentand 86,98 % din capitalul social al bancii, sedinta fiind condusa de presedintele provizoriu al CA al BRD, Petre Bunescu. BRD - Groupe Societe Generale este cea de-a doua banca din Romania dupa totalul activelor si are cea de-a doua capitalizare bursiera la BVB. BRD face parte din Grupul Societe Generale, unul dintre cele mai mari grupuri de servicii financiare din zona euro.