loader
S-a lansat noua editie TeCOMM Bucuresti! Afla noutatile si primii speakeri confirmati

S-a lansat noua editie TeCOMM Bucuresti! Afla noutatile si primii speakeri confirmati

TeCOMM eCommerce Conference&Expo revine la Bucuresti in 10 aprilie, cu o noua editie, intr-o noua locatie!

Tematica acestei editii este eCommerce made personal si pune accent pe personalizare: de la gasirea acelor solutii care ajuta magazinele online din Romania sa vanda mai mult, pana la oferirea de continut adaptat nevoilor actuale de business.

Structurat eficient in speech-uri keynote, prezentari de tipul one-man-show, workshop-uri si networking facil – evenimentul ajuta proprietarii de business sa vada noi oportunitati de crestere in industria din care fac parte.

Primii speakeri confirmati

Nick Lansley [UK] - Director and Innovation Insider | Nick Lansley’s Innovation Lab, este unul dintre pionierii eCommerce-ului, intuind inca din anii ‘90 ca online-ul va creste, iar magazinele vor vinde mai usor si unui public mai larg. A format prima echipa de inovare pentru serviciile online ale brandului Tesco, unul dintre cei mai mari retaileri britanici. Se inspira din business-urile clientilor, iar expertiza sa imbina inovatia, strategia si implementarea in eCommerce. Prezentarea lui Nick te va invata cum sa inovezi in business-ul tau online si cum sa castigi teren in industrie implementand proiecte inovatoare.

Alaturi el vor mai urca pe scena TeCOMM, atat in format de one-man-show, cat si pentru workshop-uri: Ivan Imhoff (Fondator, Cognytive ltd), Xenia Muntean (Co-founder&CEO, Planable), Catalin Matei (CEO, Increase Media), Sorin Despot (Senior Marketing Manager, Twispay).

Networking intr-un format nou: Brella, implementat pentru prima data in Romania

Evenimentele de business au o componenta excelenta, dar care de multe ori este plasata pe plan secundar: networking-ul. Deopotriva arta si stiinta, networking-ul este despre interactiune umana, dar necesita obiective clare, abilitati sociale si capacitatea de a comunica eficient, de a deschide cai catre noi colaborari. TeCOMM implementeaza in premiera pentru Romania Brella, platforma de networking menita sa stabileasca intalniri de business 1-1.

“ Prin intermediul TeCOMM, reunim an de an proprietarii magazinelor online din Europa de Est. Intelegem valoarea pe care o au retelele, conectarea cu mediul de business si beneficiul final pe care il au evenimentele de acest fel.  Fara dar si poate, retelele sociale si evenimentele precum TeCOMM  te ajuta sa ajungi la oameni pe care nu i-ai fi putut cunoaste la fel de usor altfel. Editia aceasta, punem accent pe continut si experienta per total – am ales o locatie exclusivista, avem confirmati speakeri carismatici, bine pregatiti si nerabdatori sa dea mai departe din experienta lor,”, declara organizatorii - Libero Events.

Scurta radiografie a pietei de eCommerce la inceput de 2019

Desi inca traverseaza un proces de educare, piata de eCommerce din Romania este in plina ascensiune, PayU estimand ca in acest an va ajunge la o valoare de 3.5 miliarde de euro. Cifrele arata un numar estimativ de 15.000 de magazine online, iar cele care se mentin in top investesc constant in tehnologie, atragere de specialisti pe fiecare nisa, precum si orientarea, mai mult sau mai putin impusa de noua reglementare, spre comert transfrontalier.

Prin comparatie cu pietele vestice, piata din Romania se maturizeaza treptat si se pozitioneaza din ce in ce mai bine: atat prin prisma start-up-urilor care atrag investitori straini, cat si prin prisma serviciilor din ce in ce mai specializate.

Organizatorii au dat start-ul inscrierilor la eveniment, deruland momentan o campanie de early bird cu preturi speciale pentru comunitatea TeCOMM: www.bucharest.tecomm.ro

Parteneri

Netopia, Planable, Canopy, Noah, Increase Media, Woobble, TeamDeasls, Samsam, DevNest, Coletaria, Inovo.

 

 

 

 

Autori