loader
Rovinieta si tariful de trecere a podului din Fetesti se pot plati din nou in mobilPay Wallet

Rovinieta si tariful de trecere a podului din Fetesti se pot plati din nou in mobilPay Wallet

In prezent, mobilPay Wallet este singura aplicatie din Romania care ofera aceste servicii

Dupa o absenta de zece luni, optiunea de plata a rovinietei si tarifului de trecere (e-tarif) a podului de la Fetesti sunt din nou disponibile in aplicatia mobilPay Wallet, singurul portofel digital din Romania prin care se pot face plati diverse in toate mediile – in magazinele online ale comerciantilor, la casele de marcat sau in masinile de taxi ori direct in aplicatie. In prezent, mobilPay Wallet este singura aplicatie mobila din Romania in care se pot achita aceste doua servicii de interes general pentru toti soferii.

Odata cu reintroducerea posibilitatii de plata in aplicatia mobilPay Wallet, romanii pot achita rapid direct de pe telefon, fara cash sau oprire la benzinarie. Astfel, acestia pot selecta in aplicatie serviciile Rovinieta si e-tarif pod Fetesti din sectiunea Transport, introduc datele masinii si detaliile solicitate si confirma plata in 2 clickuri. Odata ce plata este realizata cu succes, utilizatorul va primi imediat pe e-mail confirmarea platii insotita de seria emisa. Plata realizata va fi salvata automat in aplicatie cu detaliile masinii, pentru acces imediat si plati viitoare si mai rapide.

Dupa o absenta de cateva luni am reusit sa reintroducem posibilitatea de plata a rovinietei si a tarifului de trecere a podului de la Fetesti direct din aplicatia mobilPay Wallet, care devine in prezent singura aplicatie din Romania care ofera aceasta optiune. Prin acest serviciu, utilizatorii nostri pot plati mult mai repede si mai usor direct de pe telefon, evitand astfel coada pentru plata cash de la podul Fetesti sau din benzinarii. Serviciile pe care le oferim in aplicatia mobilPay Wallet inseamna in primul rand inovatie si simplificarea unor activitati care ne fac viata mai usoara”, a declarat Antonio Eram, CEO & Founder mobilPay.com.

Potrivit reprezentantilor companiei, aplicatia mobilPay Wallet permite utilizatorilor sa plateasca tariful de trecere a podului Fetesti indiferent daca masina este inmatriculata in Romania sau in alte tari.

Despre mobilPay Wallet, primul portofel digital din Romania

Lansata in 2013, mobilPay Wallet este cea mai premiata solutie de plata din Romania si primul produs tech romanesc premiat si consacrat in Silicon Valley. Este o aplicatie complet gratuita pentru utilizatori, prin care platile se fac instant din aplicatie sau prin scanarea codului QR afisat la casele de marcat sau pe pagina de plata a magazinelor online.

Fiecare plata este securizata, iar utilizatorii mobilPay Wallet achita inteligent, in mii de locuri, online sau offline: la casele de marcat Carrefour Hipermarket si Carrefour Market, Carrefour Express Pronto, Selgros si Cora, facturi de telefonie, internet si TV, facturi de utilitati la zeci de furnizori de servicii de energie, apa-canal sau salubritate sau intretinere la bloc, reincarcarea de cartele preplatie, transport public in diferite orase ale tarii sau transport taxi cu Speed Taxi. De asemenea, consumatorii pot achita produse si servicii la peste 6.000 de comercianti online, totul printr-o simpla scanare de QR in pagina de plata a comerciantilor.

In 2017, aplicatia a primit inclusiv distinctia „Cel mai bun produs fintech”, in cadrul Global Startup Awards, etapa locala, dupa ce a fost numita, gradual: „Premiera anului in offline” in cadrul Galei No Cash in 2015, premiera anului la categoria „Solutii de plata nebancare” in cadrul Galei Nocash 2014, si a obtinut, tot in 2014, primul loc la Mobile Awards Romania, la categoria Payment.

Lansata anul trecut, in luna iunie, versiunea 2.0 a aplicatiei mobilPay Wallet poate fi descarcata gratuit, din App Store sau Google Play, pe telefoanele smart cu sisteme de operare iOS si Android si ofera un design al interfetei mult mai intuitiv, o sectiune noua pentru adaugarea programelor de loialitate si servicii noi plata oferite intr-o maniera usor de utilizat.

Autori

foto
NETOPIA PAYMENTS SRL