loader
Reff & Asociatii isi extinde echipa de litigii prin recrutarea avocatilor Mihnea Galgotiu-Sararu si Ana Pantilica

Reff & Asociatii isi extinde echipa de litigii prin recrutarea avocatilor Mihnea Galgotiu-Sararu si Ana Pantilica

Reff & Asociatii, societatea de avocati membra a retelei globale Deloitte Legal, isi extinde echipa de litigii prin recrutarea lui Mihnea Galgotiu-Sararu pentru rolul de Senior Managing Associate si a Anei Pantilica pentru rolul de Senior Associate.

Mihnea Galgotiu-Sararu are zece ani de experienta in dreptul afacerilor, acumulati dupa ce a absolvit summa cum laude Facultatea de Drept din cadrul Universitatii Bucuresti. El a asistat companii ce sunt lideri de piata din numeroase industrii, coordonand proiecte ample de litigii, in special dispute complexe comerciale, din sectorul imobiliar si din cel administrativ, inclusiv multe cazuri antitrust. El are experienta si in proceduri de arbitraj international si in litigii derulate in mai multe jurisdictii. Anterior, Mihnea a fost partener si unul dintre coordonatorii practicii de litigii la una dintre cele mai mari societati de avocatura din tara. Activitatea sa este recunoscuta de Legal500 si contribuie constant cu articole in publicatii de business si juridice.

De-a lungul celor sapte ani de experienta acumulata la o prestigioasa societate nationala de avocati, Ana Pantilica a fost implicata in proiecte de litigii nationale si internationale, atat in fata instantelor nationale, cat si in fata unor complete de arbitraj. Ea are experienta si in asistarea clientilor in chestiuni de protectie a datelor cu caracter personal, protectia consumatorului si in sectorul imobiliar. In ultimii ani, Ana Pantilica a coordonat cazuri cunoscute in diverse tipuri de dispute, inclusiv in sectorul imobiliar, corporatist, fiscalitate, competitie, administrativ si proprietate intelectuala.

„Anuntam cu bucurie extinderea echipei noastre de litigii si le uram bun venit lui Mihnea si Anei, doi avocati experimentati, creativi si inovatori. Aceasta este o dovada a maturitatii practicii noastre, care a ajuns la 17 experti, precum si a angajamentului nostru de a oferi cele mai bune servicii clientilor nostri in orice proiect de litigii”, a declarat Andreea Artenie, Partener la Reff & Asociatii si liderul practicii de litigii.

Cu o echipa de peste 70 de avocati, Reff & Asociatii este una dintre cele mai mari societati de avocati din Romania, recunoscuta pentru calitatea serviciilor si abilitatea de a oferi solutii in chestiuni juridice complexe. Tipurile de servicii oferite acopera domeniile financiar-bancar, concurenta, dreptul muncii, energie si mediu, insolventa, litigii, fuziuni si achizitii, sectorul public, drept imobiliar. Reff & Asociatii reprezinta Romania in reteaua globala Deloitte Legal, care are peste 2.500 de avocati in 85 de tari.

 

 

 

 

Autori

foto
SOCIETATEA CIVILA DE AVOCATI REF SI ASOCIATII