loader
Reff & Asociatii are un nou sediu, in cladirea de birouri The Mark

Reff & Asociatii are un nou sediu, in cladirea de birouri The Mark

Reff & Asociatii, societatea de avocati membra a retelei globale Deloitte Legal, are un nou sediu, in turnul cladirii The Mark, aflata in vecinatatea Pietei Victoriei (Calea Grivitei, nr. 82-98, et. 13, sector 1).

Echipa de peste 70 de avocati ocupa astfel etajul al 13-lea al unuia dintre cele mai moderne proiecte de birouri din noua zona centrala de business a capitalei. Cladirea este usor accesibila, fiind situata la intersectia strazilor Buzesti si Calea Grivitei, are locuri de parcare pentru biciclete si puncte pentru incarcarea masinilor electrice.

The Mark este un proiect de clasa A, cu doua cladiri de birouri dotate cu echipamente de ultima generatie care creeaza un spatiu usor de folosit, sustenabil si eficient din punct de vedere energetic. Cladirea are o fatada inteligenta, care permite patrunderea luminii naturale, precum si controlul iluminarii si al temperaturii.

Noul sediu al Reff & Asociatii ofera un spatiu modern si creativ, in care suntem nerabdatori sa ne primim clientii. De asemenea, este un spatiu ideal pentru cultivarea culturii noastre organizationale, care se concentreaza pe o abordare multi-disciplinara si inovatoare a profesiei de avocat”, a declarat Andrei Burz-Pinzaru, Managing Partner la Reff & Asociatii, societate de avocati membra a retelei globale Deloitte Legal.

Cu o echipa de peste 70 de avocati, Reff & Asociatii este una dintre cele mai mari societati de avocati din Romania, recunoscuta pentru calitatea serviciilor si abilitatea de a oferi solutii in chestiuni juridice complexe. Tipurile de servicii oferite acopera domeniile financiar-bancar, concurenta, dreptul muncii, energie si mediu, insolventa, litigii, fuziuni si achizitii, sectorul public, drept imobiliar. Reff & Asociatii reprezinta Romania in reteaua globala Deloitte Legal, care are peste 2.500 de avocati in 85 de tari.

Pentru mai multe informatii despre Reff & Asociatii, accesati www.reff-associates.ro. Pentru mai multe informatii despre reteaua globala Deloitte Legal, accesati www.deloittelegal.com.

 

Autori

foto
SOCIETATEA CIVILA DE AVOCATI REF SI ASOCIATII