loader
Nicolas Sabran a fost numit lider al departamentului de Audit al EY Romania

Nicolas Sabran a fost numit lider al departamentului de Audit al EY Romania

Nicolas Sabran preia conducerea departamentului de Audit al EY Romania, incepand cu luna februarie 2019.

Nicolas Sabran are peste 30 de ani de experienta in practica auditului la EY Franta, avand responsabilitati atat la nivel local, cat si la nivel national. Timp de 10 ani, el a condus cu succes activitatea de audit la Lyon si a fost Markets Leader pentru birourile regionale franceze. De asemenea, timp de 6 ani a fost membru ales al Consiliului Partenerilor din Franta (organism guvernamental).

Domeniile specifice de expertiza ale lui Nicolas Sabran includ auditul situatiilor financiare consolidate in conformitate cu IFRS si GAAP, care se ocupa in special de marii clienti internationali, precum si de proiectele specifice, cum ar fi IPO-urile si activitatea TAS.

„Peisajul de afaceri romanesc si global prezinta provocari semnificative pentru toate partile interesate. Astept cu nerabdare sa conduc strategia EY pentru Audit in Romania, contribuind la angajamentul EY de a oferi o calitate fara compromisuri, continuand in acelasi timp o crestere rapida, care genereaza oportunitati excelente de cariera pentru oamenii nostri”, a declarat Nicolas Sabran.

”Prin numirea lui Nicolas Sabran la conducerea departamentului de Audit EY Romania continuam sa punem un accent important pe transformarea afacerii noastre pentru a oferi servicii exceptionale clientilor nostri si a ramane alegerea lor numarul unu pentru serviciile de audit”, spune Bogdan Ion, Country Managing Partner.

Echipa de Audit a EY Romania are in prezent 300 de specialisti, care ofera companiilor locale si internationale o paleta diversa de servicii integrate in reteaua EY la nivel global – de la audit extern, la asistenta contabila si financiara, raportare contabila de conformitate si investigarea contabila a fraudelor.

Autori

foto
ERNST & YOUNG SERVICE SRL