loader
Monica Guminski si Alexandru Aparaschivei, promovati directori ai Deloitte Romania

Monica Guminski si Alexandru Aparaschivei, promovati directori ai Deloitte Romania

Deloitte Romania isi consolideaza echipa de conducere prin promovarea Monicai Guminski si a lui Alexandru Aparaschivei pe rolurile de directori, ca urmare a realizarilor lor semnificative in deservirea clientilor, in dezvoltarea colegilor si cresterea business-ului.

Monica Guminski, anterior Senior Manager Audit, a fost promovata Director de Audit, iar Alexandru Aparaschivei, fost Senior Manager Taxe, este acum Director Taxe.

„Ii felicit pe Monica si pe Alexandru si le multumesc pentru angajamentul exemplar din ultimii ani. Sunt increzator ca, in noile roluri, ei vor ajuta practicile noastre de audit si fiscalitate sa isi creasca impactul asupra clientilor, colegilor si societatii, prin contributia la infrastructura de cunoastere, incredere si conectare a mediului de afaceri si prin cultivarea potentialului de leadership al colegilor nostri”, a declarat Alexandru Reff, Country Managing Partner, Deloitte Romania.

Monica Guminski face parte din echipa Deloitte Romania din 2004 si are expertiza in audit si consultanta. Are un istoric impresionant in zona de auditare a situatiilor financiare intocmite in conformitate cu Standardele Romane de Contabilitate (Romanian Accounting Standards - RAS) si cu Standardele Internationale de Raportare Financiara (International Financial Reporting Standards - IFRS), precum si in oferirea de consultanta de specialitate pe diverse probleme complexe de contabilitate si cursuri pe noile standarde de raportare financiara. Monica este membru al Association of Chartered Certified Accountants (ACCA) si a Camerei Auditorilor Financiari din Romania. A lucrat atat cu companii multinationale, cat si locale, din sectorul privat si public, din diverse industrii precum transport, imobiliare si constructii, FMCG, productie de otel, tutun.

Alexandru Aparaschivei are o experienta de 12 ani in consultanta fiscala. Activitatea sa include consultanta, asistenta in cadrul inspectiilor si litigiilor fiscale, fuziuni si achizitii (M&A), conformare si revizii fiscale, precum si livrarea de cursuri personalizate. In prezent, activitatea sa se concentreaza pe TVA, dar are expertiza si in impozite directe si fiscalitate internationala, taxe specifice industriei petroliere, accize si taxe vamale. A lucrat cu clienti din toate industriile, iar in prezent ii deserveste in special pe cei din domeniile energie si resurse naturale si servicii financiare. Alexandru este membru al Camerei de Consultantilor Fiscali si s-a alaturat Deloitte Romania in 2013.

Autori

foto
DELOITTE TAX SRL