loader
Konica Minolta lanseaza o noua versiune a platformei online, MarketPlace

Konica Minolta lanseaza o noua versiune a platformei online, MarketPlace

Unul dintre furnizorii de top din industria IT pe 2018, potrivit unui studiu realizat de Gartner si publicat recent in Market Insight, Konica Minolta vine in sprijinul clientilor sai cu o noua versiune a platformei online MarketPlace.

De la gestionarea documentelor la medii de lucru in domeniul IT, companiile folosesc un numar tot mai mare de servicii si diferite sisteme de gestionare a activitatilor zilnice. In consecinta, fluxul de lucru este ingreunat de multitudinea de sisteme, iar angajatii ajung sa administreze procese de lucru extrem de complexe.

Konica Minolta propune o solutie de simplificare si optimizare a proceselor de lucru prin platforma online MarketPlace, care ofera utilizatorilor acces la instrumente digitale necesare pentru cresterea productivitatii si imbunatatirea operatiunilor zilnice, dintr-un singur loc. Prin crearea unui spatiu de lucru permanent conectat, Konica Minolta ofera clientilor solutii de transformare digitala si ii asista in gestionarea eficienta a activitatilor.

Unul dintre furnizorii de top din industria IT pe 2018, potrivit unui studiu realizat de Gartner si publicat recent in Market Insight, Konica Minolta vine in sprijinul clientilor sai cu o noua versiune a platformei online MarketPlace.

„Scopul nostru este sa ii ajutam pe utilizatori sa aiba succes in afaceri, prin asigurarea unui mediu de lucru propice. Astfel, le oferim posibilitatea de a accesa aplicatii si servicii IT profesionale pentru automatizarea fluxurilor de lucru sau managementul documentelor, in functie de nevoile lor specifice. Platforma MarketPlace pune la dispozitia utilizatorilor o gama de servicii conectate, sporind eficienta in munca de zi cu zi” a declarat Toshimitsu Taiko, Senior Executive Officer in cadrul Departamentului Tehnologii de Business al Konica Minolta.

Patru noi functii sunt reprezentative pentru definirea serviciilor conectate, astfel:

Conecteaza infrastructura IT – ofera control deplin si posibilitatea de a simplifica infrastructura IT, prin utilizarea serviciilor hibride sau administrate.

Conecteaza securitatea – asigura securitatea intregului spatiu de lucru, inclusiv dispozitivelor IoT si echipamentelor multifunctionale.

Conecteaza oamenii – imbunatateste fluxurile de lucru si ofera instrumentele necesare pentru dezvoltarea creativitatii.

Conecteaza activitatile de lucru – ofera acces la noi aplicatii, dintr-un singur loc. Impreuna cu functia Conecteaza oamenii, ajuta angajatii companiei sa isi dezvolte potentialul.

Platforma MarketPlace este disponibila in 133 de tari, si include o varietate de aplicatii si servicii. Functionalitati de scanare, cloud, aplicatii de productivitate, managementul informatiilor si sisteme de securitate ce ofera utilizatorilor posibilitatea de a imbunatati constant echipamentele multifunctionale sau platforma Workplace Hub cu noi tehnologii si aplicatii.

De asemenea, platforma online MarketPlace ofera acces facil la aplicatii si instrumente necesare pentru echipamentele office bizhub i-Series, asigurand astfel cresterea productivitatii si imbunatatirea operatiunilor zilnice din companii.

Utilizatorii pot conecta echipamentele multifunctionale la servicii de cloud, permitandu-le operatiuni de printare sau scanare a documentelor direct din cloud. In plus, noua versiune a platformei ofera acces la un sistem de facturare global prin posibilitatea de integrare in sistemele ERP ale Konica Minolta, facilitand procesele de facturare si imbunatatind eficienta operationala. Totodata, utilizatorii pot accesa sau isi pot crea interfete personalizate pentru echipamentele multifunctionale, in functie de nevoile lor specifice. Prin aceste interfete, utilizatorii isi pot imbunatati activitatile de lucru zilnice.

Konica Minolta face un nou pas spre titlul de companie lider in redefinirea locului de munca si a modului in care organizatiile isi desfasoara activitatile Prin lansarea noii platforme online. MarketPlace nu este doar un magazin online de aplicatii pentru dispozitivele bizhub, ci si o platforma prin care utilizatorii pot adauga noi si multiple functionalitati dispozitivelor IoT. Preinstalarea noii platforme pe echipamentele bizhub i-Series sau Workplace Hub subliniaza initiativa Konica Minolta de a oferi clientilor o experienta de lucru imbunatatita. MarketPlace furnizeaza instrumentele necesare pentru cresterea afacerilor si reducerea complexitatii proceselor de lucru.

Platforma imbina servicii IT complete, portofoliu de solutii de birou si servicii de consultanta, astfel incat utilizatorii sa beneficieze de o experieta de lucru imbunatatita si un spatiu de lucru digitalizat, centrat pe tehnologii de ultima generatie.

Autori

foto
KONICA MINOLTA BUSINESS SOLUTIONS ROMANIA SRL