loader
Kobi Dar este noul presedinte al URBB

Kobi Dar este noul presedinte al URBB

Incepand cu primul trimestru al anului 2019, Kobi Dar a preluat functia de Presedinte al companiei producatoare de bere UNITED ROMANIAN BREWERIES BEREPROD (URBB), cunoscuta publicului larg si ca Tuborg Romania.

Noul Presedinte al companiei are o experienta de aproape 20 de ani in sectorul industrial de bauturi, peste 10 ani dintre acestia implicand functii de top management. Kobi Dar a mai activat in Romania, in cadrul URBB, intre 2005 si 2009, ocupand in aceasta perioada functia de Vice-Presedinte Supply Chain.

“Sunt bucuros sa ma intorc in Romania si onorat de oportunitatea care mi-a fost oferita, de a continua traditia de succes a URBB. Rezultatele ultimilor ani arata ca avem o companie matura, cu rezultate remarcabile. Standardele URBB sunt foarte ridicate, iar in cadrul companiei avem o platforma foarte buna pentru a ne consolida pozitia de inovatori in piata de bere si bauturi racoritoare. Avem o echipa extrem de puternica si competitiva, formata din oameni talentati si ambitiosi, carora sunt onorat sa le fiu coleg. Marcile noastre sunt puternice, internationale, cu traditie in piata de bere, ceea ce ne consolideaza pozitia si in Horeca. Vom continua sa le oferim consumatorilor din Romania produse variate si de cea mai inalta calitate, asa cum i-am obisnuit”, a declarat Kobi Dar, Presedinte URBB.

Kobi Dar a absolvit Institutul de Tehnologie Technion din Haifa, Israel, in 1996, si a urmat un Executive MBA la Universitatea din Tel Aviv intre 2003 si 2005. Pe parcursul celor aproape 20 de ani de cariera, Kobi Dar a detinut functii de top management in departamente diverse, de la logistic, la operational si strategie, avand o experienta vasta in cadrul industriei de bauturi.

De la infiintarea companiei, in 1997, URBB a jucat un rol activ in societatea romaneasca prin oferirea de produse de cea mai inalta calitate, concentrandu-se pe utilizarea inovatiei pentru a furniza cele mai bune produse consumatorilor din Romania, cat si asigurarea unui mediu mai curat si a unui stil de viata mai bun. Fabrica de bere URBB are o capacitate de productie de peste 2,4 milioane hectolitri, cuprinde peste 775 de angajati si contribuie anual cu milioane de euro la economia romaneasca. De asemenea, URBB asigura peste 4.000 de locuri de munca direct si indirect, prin sistemul de dealeri, distribuitori si furnizori.

 

 

 

Autori

foto
UNITED ROMANIAN BREWERIES BEREPROD SRL