loader
Intracom Telecom: O noua subsidiara in Spania

Intracom Telecom: O noua subsidiara in Spania

Intracom Telecom, un furnizor global de sisteme si solutii de telecomunicatii, cu sediul in Atena, Grecia, a anuntat astazi ca si-a inceput activitatea in Spania, reflectand astfel viziunea societatii de a participa ca jucator international cheie in procesul de modernizare a economiilor mediteraneene.

Evenimentul de inaugurare a avut loc pe 27 septembrie la Resedinta Ambasadorului Greciei din Madrid.

Subsidiara din Spania a Intrarom Telecom este situata la Madrid unde nevoile clientilor sunt asigurate prin asistenta personalului specializat la nivel local implicat in procesul de transformare digitala si 5G. Compania locala se concentreaza pe promovarea intregului portofoliu Intracom Telecom Group ce include domenii precum Acces & Transmisie Wireless, Software Telcom si solutii de IoT Enabling si oferte Smart City.

Am inceput sa extindem valorile si intreg potentialul companiei in sudul Europei si in America Latina. Am devenit un punct de referinta in domeniul accesului in banda ultra-larga din trei motive: calitate inalta si produse si tehnologii proprii, o echipa de oameni formata din profesionisti cu inalta calificare, si un sprijin local excelent care ne permite sa ne imbunatatim relatiile cu clientii.” a declarat Ercole Rovida, Vice Presedinte Vânzari Iberia, Italia si LATAM. “Sunt convins ca suntem pe drumul cel bun in Spania. Intracom Telecom este pregatita sa adauge valoare, sa fie flexibila si sa isi asculte clientii”. ”Ne adresam Spaniei fiind o piata strategica de prioritate ridicata, si suntem aici sa lucram cu un deosebit grad de implicare cu clientii si cu partenerii nostri pentru ca acestia sa isi atinga obiectivele de afaceri”, a adaugat.

Este de remarcat ca, recent, Intracom Telecom a semnat un contract strategic cu Asociatia Nationala a Operatorilor Locali de Telecomunicatii (AOTEC) din Spania care reprezinta interesele industriei.

Autori

foto
INTRAROM SA