loader
Intracom Telecom imbunatateste conectivitatea comunicatiilor politiei metropolitane din Varsovia cu solutia OmniBAS ™

Intracom Telecom imbunatateste conectivitatea comunicatiilor politiei metropolitane din Varsovia cu solutia OmniBAS ™

Intracom Telecom, furnizor global de sisteme si solutii de telecomunicatii, in parteneriat cu Xentia, un distribuitor polonez de solutii wireless de voce, date si solutii broadband pentru sisteme de supraveghere, va extinde sistemul DMR Simulcast al Politiei Metropolitane din Varsovia (KSP Varsovia).

In urma unei licitatii organizata de Politia Metropolitana din Varsovia, care s-a incheiat in 28 ianuarie 2019, Xentia, in colaborare cu Intracom Telecom, a castigat proiectul de inlocuire a sistemului analogic DMR existent in suburbiile Varsoviei.

Prin intermediul noilor link-uri OmniBAS ™, Intracom Telecom va implementa servicii de conectivitate pentru backhauling al traficului de date al suburbiilor, impreuna cu traficul existent. Mai precis, reteaua OmniBAS ™, deja implementata, care functioneaza inca din 2015, va fi extinsa in continuare ca solutie de siguranta pentru  sistemului DMR Tier II Simulcast. In plus, datorita capacitatii sporite a solutiei, va fi utilizata si pentru alte servicii, cum ar fi video (supraveghere CCTV), PSTD si OST-112, un proiect dedicat apelului de urgenta si transmisiei de date intre Politia si Pompieri.

Mai mult decat atat, sistemul avansat de management al retelei, uni | MS ™, care a fost deja implementat, va fi actualizat pana la cea mai recenta versiune pentru a sprijini intreaga retea radio.

Familia de produse radio ( microunde) a Intracom Telecom ofera o capacitate radio multi-gigabit care utilizeaza modulatii market-leading de pana la 4096 QAM si canale de pana la 112 MHz, permitand in acelasi timp o migrare evoluata si lina catre o arhitectura IP / MPLS. KSP Varsovia, valorificand caracteristicile exceptionale si performantele superioare ale OmniBAS™, va spori comunicarea si transferul de date intre politisti si pompieri la nivel national.

Autori

foto
INTRAROM SA