loader
IB Cargo, afaceri de 31 mil. euro în 2018, plus 21%, cresteri pe toate tipurile de transport

IB Cargo, afaceri de 31 mil. euro în 2018, plus 21%, cresteri pe toate tipurile de transport

IB Cargo este o casa de expeditii care ofera de peste 11 ani, servicii complete de transport peste tot in lume.

Portofoliul nostru include solutii “one stop shop” pentru transportul de marfuri oriunde in lume: rutier, aerian, maritim atat grupaj (LCL), cat si container complet (FCL), time critical, asistenta vamala, consolidarea achizitiilor de la furnizori multipli, toate pentru a ajuta companiile cu care colaboram sa-si optimizeze costurile, sa respecte reglementarile, sa se recupereze dupa situatii critice si sa-si utilizeze mai bine capacitatile de baza.

Abordarea noastra este de a construi parteneriate puternice, suntem flexibili si colaboram strans cu partenerii nostri pentru a oferi clientilor o experienta de transport diferita, pentru a simti ca atunci cand aleg IB Cargo, au facut cea mai buna alegere posibila.

Colaboram cu clienti din automotive, electronice, FMCG, farma, fashion, agricultura si alte sectoare, anul trecut acordandu-ne increderea peste 2000 de companii. Am finalizat 2018 cu afaceri de 31 milioane de euro, plus 21% fata de anul anterior.

Efectuam atat operatiuni de import, cat si de export. Pentru multi clienti importam materia prima, si apoi, dupa procesul de productie, le exportam produsele finite.

„Am avut cresteri pe toate tipurile de transport. Au crescut transporturile «time critical» pe aer de 5 ori fata de 2017. 99% din aceste transporturi sunt pentru industria de automotive. Sunt transporturi super urgente, unde fiecare minut conteaza pentru clientii nostri, unde fiecare minut de intarziere ar insemna costuri enorme. Am transportat de la cantitati mici de cateva sute de grame pana la avioane complete cu marfa unui singur client“ - Catalin Putineanu, Managing Partner IB Cargo.

Au crescut si grupajele maritime (LCL) pentru ca timpul a fost un factor foarte important pentru clienti si nu au mai asteptat sa umple containere întregi cu marfa, ci au preferat transporturi mai mici si mai dese. Avem 9 servicii saptamanale de grupaj maritim, practic suntem cel mai mare NVOCC & Consolidator din Romania, care lucreaza direct cu clientii. Prin serviciul de grupaj maritim (LCL) un client poate aduce incepand de la 1 metru cub de marfa din orice locatie direct la Constanta, iar de acolo o deconsolidam si o livram rutier la usa clientului.

Transportul rutier a crescut atat cel domestic cat si european, pe industrii ca automotive, agricultura, electronice, FMCG, fashion.

Pentru 2019 suntem optimisti, estimam o crestere de 15%. Ne propunem sa investim in oameni si instrumente care sa imbunatateasca experienta clientilor nostri.

 

Autori

foto
I.B. CARGO SRL