loader
HONOR VIEW20 premiat la CES

HONOR VIEW20 premiat la CES

HONOR View20 premiat pentru functiile sale de flagship si designul futurist

HONOR, unul dintre e-brandurile de top de smartphone-uri, a anuntat astazi ca HONOR View20 a castigat o serie de premii „Best of" la CES 2019. Dispozitivul de ultima generatie a fost recunoscut pentru performantele si functiile sale, incluzand o camera foto principala de 48MP cu mod AI Ultra Clarity, afisare All-View, camera TOF 3D si chipset de inalta performanta.

HONOR View20 a castigat premii si aprecieri din partea mass-media si a influencerilor, incluzand:

  • Premiul „Best of CES 2019”, Android Central – „O valoare incredibila, cu un spate in zig-zag uluitor.”
  • Premiul „Best of CES 2019”, Android Headlines
  • Premiul „Best of CES 2019”, Gadget Meci „Datorita specificatiilor de top si ofertelor inovatoare, se transforma intr-unul dintre cele mai valoroase smartphone-uri pe care le puteti cumpara.”
  • Premiul „Best of CES 2019”, Gear Diary „View20 este unul dintre telefoanele care reseteaza pragul functiilor prin care sunt evaluate alte telefoane.”
  • Premiul „Best of CES 2019”, GeekSpin „HONOR View20 … vine cu o finisare spectaculoasa a partii din spate, cu multa putere de procesare si o gramada de functii.”
  • Premiul „Best Tech of CES 2019”, Mashable „HONOR a devenit rapid o forta de luat in considerare ... la CES, modelul sau View20 a fost de departe cel mai bun telefon datorita ecranului sau perforat.”
  • Premiul „Best Smartphone of CES 2019”, T3 – „Un smartphone extrem de atractiv ... bateria de 4.000mAh promite sa raspunda provocarilor pe parcursul intregii zile, pana tarziu in noapte.”
  • Premiul „Best in Show 2019”, Tech Advisor – „In timp ce majoritatea smartphone-urilor sunt asemanatoare, View20 are un efect "V" distinct pe partea din spate, despre care noi credem ca arata grozav si o camera foto frontala care perforeaza ecranul.”
  • Premiul „CES Top Pick 2019”, TechRadar „Partea din spate, impresionanta din punct de vedere vizual, il transforma intr-un telefon puternic care ar putea zdruncina clasamentele flagship din acest an.”
  • Premiul „Best of CES 2019”, Trusted Reviews „HONOR View20 este primul telefon varf de gama al anului si este dotat cu specificatiile asteptate la o astfel de lansare.”
  • Premiul „Best of CES 2019”, Ubergizmo – „HONOR incepe anul 2019 cu un telefon premium extrem de promitator, care ofera primul ecran perforat comercial din lume.”

„Suntem extrem de incantati de primirea pozitiva de care a avut parte HONOR View20. Este un privilegiu sa fim recunoscuti de catre colegii din industrie pentru eforturile noastre de a crea produse inovatoare care sa ofere o serie de avantaje clientilor din intreaga lume", a declarat George Zhao, presedintele HONOR. „In acest an, HONOR va continua sa depaseasca asteptarile in materie de smartphone-uri varf de gama".

HONOR View20 – un smartphone varf de gama fara precedent

HONOR View20 reprezinta cea mai recenta intrare a companiei pe piata dispozitivelor varf de gama, aducand performante tehnice de top si trecand la un nivel superior in materie de design si stil.

Smartphone-ul de ultima generatie este dotat cu prima camera foto de inalta definitie de 48MP din lume                                                                                                                                                                        HONOR View20 vine si cu o camera secundara 3D avansata, care poate scana si recunoaste obiecte din lumea reala. Algoritmul de modelare AI si 3D permite o serie de aplicatii utile si interesante, de la subtierea corpului in fotografii si videoclipuri, la redarea jocurilor cu senzori de miscare si calcularea caloriilor in alimente.

Performanta extrema cu tehnologii de ultima ora

HONOR View20 este primul model echipat cu chipset avansat 7nm Kirin 980 AI cu NPU dual de pe piata de peste ocean, GPU Turbo 2.0, care imbunatateste performantele grafice si o baterie de 4.000 mAh cu SuperCharge.

Chipset-ul Kirin 980 reprezinta o imbunatatire de 75% a vitezei in performanta single core fata de generatia anterioara. Kirin 980 include si GPU Mali-G76, imbunatatind performanta cu 46%. Performanta HONOR View20 a crescut semnificativ, reducand in acelasi timp consumul de energie cu 58% si aducand un progres revolutionar in experienta utilizatorului.

HONOR View20 a adoptat o tehnica speciala care ii permite luminii sa ajunga in mod fluid la camera frontala. Inginerii HONOR utilizeaza un design avansat cu suport tampon pentru a plasa cu precizie camera frontala sub orificiul transparent extrem de mic, de 4,5 mm, de pe ecran. Pentru a impiedica lumina emisa de ecran sa patrunda in camera foto, a fost utilizat un material adeziv patentat, oferind cele mai bune fotografii posibile realizate de un smartphone.

Design si estetica de generatie urmatoare

Din perspectiva designului, HONOR View20 este primul smartphone care utilizeaza tehnologia nanolitografica avansata pentru a dezvolta o nano-textura invizibila pe corpul telefonului. Cea de-a patra generatie de invelis nano-vid si textura aurora invizibila creeaza un gradient de culoare viu si dinamic in forma de V, cu un efect stralucitor, revolutionand smartphone-urile in materie de dimensiune si stil. Lansarea globala a modelului HONOR View20 va avea loc la Paris, pe 22 ianuarie.

Autori

foto
HUAWEI TECHNOLOGIES SRL