loader
HONOR dezvaluie la CES 2019 modelul HONOR VIEW20 dotat cu prima camera foto de 48MP cu mod AI Ultra Clarity si 3D din lume

HONOR dezvaluie la CES 2019 modelul HONOR VIEW20 dotat cu prima camera foto de 48MP cu mod AI Ultra Clarity si 3D din lume

HONOR, unul dintre e-brandurile de top de smartphone-uri, a dezvaluit ieri la CES 2019, cel mai recent smartphone al sau varf de gama, HONOR View20, care aduce functii de elita, incluzand o camera foto principala de 48MP cu mod AI Ultra Clarity si camera TOF 3D, afisare all-view si cipset de inalta performanta.

HONOR a inregistrat o crestere exploziva de la infiintarea sa. In 2017, acesta a devenit primul e-brand de smartphone-uri din China, extinzandu-si amprenta la nivel mondial. Vanzarile sale internationale au crescut semnificativ in ultimul an. Incepand cu 7 ianuarie 2019, numarul fanilor HONOR a depasit 1 milion pe piata de peste ocean.

Cu o noua campanie de branding pentru noul an, HONOR creeaza o conexiune intre tinerii din intreaga lume si ofera o comunitate echilibrata si energica, in care tinerii sunt incurajati sa impartaseasca idei si sa-si urmeze visele. Pana in prezent, s-au infiintat 20 de Cluburi HONOR si au fost organizate 50 de evenimente pentru fani pe pietele de peste ocean, 10 milioane de persoane au vizitat Clubul HONOR si au fost generate peste 650.000 de mesaje interactive.

„In calitate de e-brand de top, misiunea HONOR este de a crea o lume inteligenta conceputa in functie de nevoile tinerilor", a declarat George Zhao, presedinte Honor. „Obiectivul HONOR este acela de a se dezvolta si de a ajunge pe noi piete, astfel incat sa putem aduce tehnologii unice, experiente de viata mai bogate si mai diverse si un stil remarcabil pentru fanii din intreaga lume".

HONOR View20 – un smartphone varf de gama fara precedent, cu functii de nivel mondial

HONOR View20 reprezinta cea mai recenta intrare a companiei pe piata dispozitivelor varf de gama, aducand performante tehnice de top si trecand la un nivel superior in materie de design si stil. Smartphone-ul de ultima generatie este dotat cu prima camera foto de inalta definitie de 48MP din lume.

Camera de elita de 48MP este alimentata de inteligenta artificiala (AI) si realizeaza imagini impresionante. Noul mod AI Ultra Clarity poate combina mai multe imagini de 48MP intr-o singura fotografie de 48MP, creand o fotografie cu rezolutie Super 48MP, de o claritate exceptionala.

HONOR View20 vine si cu o camera secundara 3D avansata, care poate scana si recunoaste obiecte din lumea reala. Algoritmul de modelare AI si 3D permite o serie de aplicatii utile si interesante, de la subtierea corpului in fotografii si videoclipuri, la redarea jocurilor cu senzori de miscare si calcularea caloriilor in alimente.

Performanta extrema cu tehnologii de ultima ora

HONOR View20 este primul model echipat cu cipset avansat 7nm Kirin 980 AI cu NPU dual de pe piata de peste ocean, GPU Turbo 2.0, care imbunatateste performantele grafice si o baterie de 4.000 mAh cu SuperCharge.

Cipset-ul Kirin 980 reprezinta o imbunatatire de 75% a vitezei in performanta single core fata de generatia anterioara. Kirin 980 include si GPU Mali-G76, imbunatatind performanta cu 46%. Performanta HONOR View20 a crescut semnificativ, reducand in acelasi timp consumul de energie cu 58% si aducand un progres revolutionar in experienta utilizatorului.

Avand in vedere cererea ridicata de energie care vine cu HONOR View20, inginerii HONOR au dezvoltat tehnologia inovatoare The NINE Liquid Cooling, un sistem de racire extrem de eficient pe baza de lichid, care poate disipa mai eficient caldura pentru o performanta mai buna.

Smartphone-ul de ultima generatie este dotat cu o camera frontala de 25MP integrata in ecran. Afisajul inovator all-view ofera o experienta de vizionare fara decupaj si un raport uluitor ecran-corp de 91,8%.

HONOR View20 a adoptat o tehnica speciala care ii permite luminii sa ajunga in mod fluid la camera frontala. Inginerii HONOR utilizeaza un design avansat cu suport tampon pentru a plasa cu precizie camera frontala sub orificiul transparent extrem de mic, de 4,5 mm, de pe ecran. Pentru a impiedica lumina emisa de ecran sa patrunda in camera foto, a fost utilizat un material adeziv patentat, oferind cele mai bune fotografii posibile realizate de un smartphone.

George Zhao a adaugat: „Seria View de la HONOR le aduce utilizatorilor o tehnologie inovatoare si o performanta de varf. Cu HONOR View20, impingem limitele posibilului in materie de smartphone-uri varf de gama. Suntem foarte mandri de View20, un amestec incantator de inovatie, putere si functionalitate, si un telefon care evidentiaza cu indrazneala reputatia HONOR si angajamentul fata de designul elegant".

Design si estetica de generatie urmatoare

Din perspectiva designului, HONOR View20 este primul smartphone care utilizeaza tehnologia nanolitografica avansata pentru a dezvolta o nano-textura invizibila pe corpul telefonului. Cea de-a patra generatie de invelis nano-vid si textura aurora invizibila creeaza un gradient de culoare viu si dinamic in forma de V, cu un efect stralucitor, revolutionand smartphone-urile in materie de dimensiune si stil.

La CES, HONOR a anuntat si noua culoare Phantom blue pentru HONOR 8X, cu un corp din sticla dubla cu textura aurora 2,5D, cu efect de plasa, oferind un aspect elegant si fin. De la lansarea sa in luna septembrie a anului trecut, s-au vandut peste 6 milioane de unitati Honor 8X la nivel global. In ansamblu, Seria X a vandut peste 50 de milioane de unitati la nivel mondial.

Succesul urias al celor mai recente smartphone-uri HONOR si cresterea rapida a popularitatii brandului au fost determinate de angajamentul neintrerupt al companiei de a oferi inovatii si design de top in industrie, continuand sa castige premii in intreaga lume.

Autori

foto
HUAWEI TECHNOLOGIES SRL