loader
ELITE Business Women reinvesteste 40% din valoarea membership-ului ELITE pentru a finanta Elite Business Women Affiliate Program & Investment Fund!

ELITE Business Women reinvesteste 40% din valoarea membership-ului ELITE pentru a finanta Elite Business Women Affiliate Program & Investment Fund!

Joi, 16 mai, la Bucuresti a avut loc Gala ELITE, editia a 4-a, denumita Women On Top Extreme

Gala Women On Top Extreme, a adus in atentia publicului Femeia ELITE extrema, marcand evolutia femeii in mediul de afaceri in viziunea ELITE si de asemenea, marcand prezenta in cadrul evenimentului a femeii explorator la Polul Sud, dna Uca Marinescu, femeia care piloteaza avioane supersonice, dna Roxana Ciuhulescu, femeia care reconstruieste Sectia de Terapie Intensiva a Spitalului de Nou Nascuti din Constanta, dna Alina Vasea, femeia inventator al Ghidului Meseriile Viitorului, dna Andreea Paul, femeia care conduce proiecte care hranesc copii din Malawi, dna Andreea Liptak Spiridon, dar si femeia performanta in afaceri, care conduce cu succes afaceri in Dubai, UK, China, Rusia, dna Otilia Brailoiu.

Women On top Extreme reprezinta felul asumat de viata al unei generatii noi de femei, Femeia Elitista - Be the woman who makes the difference, uneori in conditii care depasesc limita imaginabilului”, declara Bianca Tudor, fondator Elite Business Women, organizator Gala Women On Top Extreme.

Un moment important in cadrul Galei ELITE Women On Top Extreme, l-a reprezentat lansarea Affiliate Program & Investment Fund, al carui Presedinte Onorific este dna Andreea Liptak Spiridon, economist licentiat in politici bancare.

Affiliate Program & Investment Fund este un proiect de antreprenoriatul social, extrem de inovativ, fondat de antreprenoarea Bianca Tudor.

“Vin catre antreprenori de data aceasta cu indemnul la actiune! Ce este antreprenoriatul social? Initiativa antreprenorului de a genera, in primul rand, o ”valoare sociala”, inainte de a genera profit. Acesta foloseste afacerea pe care o dezvolta astfel incat sa aiba un impact social sau sa rezolve o problema din contextul actual intr-un mod eficient si inovativ.

Cum functioneaza Affiliate Program & Investmend Fund?

Te invitam sa te conectezi cu Elite Business Women, in calitate de Membru Afiliat, iti promovezi afacerea in mediul online, faci networking offline, dar mai ales ca Afiliat esti partenerul nostru si impreuna crestem comunitatea de business, adica TU poti sa inscrii si alte femei antreprenor, utilizand un Cod de Afiliat Unic!

De ce ai avea un Membership de Afiliat?

Pentru ca ne propunem ca impreuna sa crestem segmentul IMM din Romania & global! Din 650.000 de companii in RO, doar 4000 sunt profitabile, cu toate acestea atat in Romania cat si in Europa, economia este sustinuta 95-97% de sectorul IMM.

ELITE Business Women reinvesteste 40% din valoarea membership-ului ELITE pentru a finanta Elite Business Women Affiliate Program & Investment Fund!

20% merg sub forma de  bonus la inscriere pentru tine - Membrul Afiliat, alti 20% sunt depusi in bugetul comun al ELITE Business Women Investment Fund, un fond care va fi dedicat finantarii nerambursabile a afacerilor membrilor Elite Business Women!

Astfel cream un fond de investitii dupa reteta EBW, autentic si atipic, pentru micile afaceri infiintare de femei, sau afaceri in care femeile sunt actionare

Iar tu ai acces direct sa monitorizezi:

  1. ati bani intra in contul ELITE Investment Fund, aplicatie similara cu Galantom- https://galantom.ro/, unde se vad in timp real fondurile stranse
  2. Ce proiecte de business finantam din Elite Business Women Investment Fund! DA, tu, membra ELITE, votezi ce business sustinem! Anual, in Februarie deschidem inscrierile pentru afaceri finantate de EBWIF.

Nota - voturile sunt online si pot vota doar membrele ELITE cu un procent de vot de 50%, iar 50% din vot revine echipei Elite Business Women Investment Fund, condusa de dna Andreea Liptak Spiridon, presedinte Onorific si Bianca Tudor, fondator Elite Investment Fund & Affiliate Program!

Programul va fi lansat in mediul online in data de 30 Mai 2019 pe site-ul oficial www.elitewomen.org

 

 

Autori

foto
ELITE BUSINESS WOMEN