loader
Editia cu numarul 10 a DHL Carpathian Marathon powered by MPG are alaturi numerosi sustinatori!

Editia cu numarul 10 a DHL Carpathian Marathon powered by MPG are alaturi numerosi sustinatori!

Parteneriatul cu Comitetul National Paralimpic continua si in 2019, pentru al cincilea an consecutiv

DHL Carpathian Marathon powered by MPG a ajuns la editie aniversara in 2019, iar numerosi sustinatori, sportivi si persoane publice, au decis sa fie alaturi de evenimentul care ofera sansa unei aventuri de 10, in inima Carpatilor. Acestia sustin, astfel, si cauza sportivilor paralimpici romani in drumul spre Jocurile Paralimpice de la Tokyo, din 2020.

Pasionati de alergare, profesionisti sau amatori, iubitorii de sport si de natura sunt asteptati pe 22 iunie, la Cheile Gradistei Fundata, sa se alinieze la start la una dintre probele de Maraton, Semimaraton sau Stafeta. Cei mici, cu varsta intre 5 si 13 ani, se pot inscrie la Crosul Copiilor. DHL Carpathian Marathon powered by MPG sustine sportul si dezvoltarea armonioasa a copiilor si a tinerilor, asa incat ofera inscriere gratuita tuturor participantilor sub 18 ani!

Sportivi de top, campioni iubiti in intreaga lume, persoane publice si bloggeri, adepti ai unui stil de viata echilibrat si sanatos, s-au alaturat comunitatii DHL Carpathian Marathon powered by MPG. Printre ei, se numara: Constantina Dita, Andreea Raducan, Gabriela Szabo, Monica Rosu, Dragos Bucurenci, Mihai Morar, Andreea Berecleanu, Sonia Argint Ionescu, Carmen Negoita, Nicolle Stanese, Chef Simona Pope, Dr. Serban Damian, Ellie White, Eli Roman,  Florentina Opris si Cristian Simonca (bloguluotrava.ro). O parte dintre ei vor fi alaturi de noi la linia de start, pe 22 iunie, iar mesajul lor este comun: Ofera-ti sansa unei aventuri de 10 si da mai departe binele! Toti participantii vor alerga si anul acesta pentru sportivii paralimpici romani, scopul fiind de a strange o suma cat mai mare, pe care sa o donam Comitetului National Paralimpic. 

”Povestea DHL Carpathian Marathon a ajuns la cea de-a zecea editie, ceea ce ne face sa fim foarte mandri. Traditia si implicarea sociala sunt elementele care fac acest eveniment aparte, fiind unul dintre primele evenimente de alergare montana din Romania ce si-a pastrat ADN-ul de-a lungul timpului. Particip in fiecare an la proba de stafeta si ma incarc cu energie pozitiva de la miile de participanti! Ma bucur ca si anul acesta, pentru al cincilea consecutiv, vom sustine sportivii paralimpici, astfel incat ei sa aiba sansa de a participa la Jocurile Paralimpice de la Tokyo, din 2020 si de a reprezenta Romania cu succes. Ne vedem la linia de start, pentru o experienta de nota 10!”, a declarat Daniel Kearvell, Director General DHL Express Romania.

Constantina Dita, singura campioana olimpica la maraton a Romaniei, va participa si in acest an la eveniment: “Sunt foarte incantata sa fiu din nou alaturi de DHL Carpathian Marathon powered by MPG, la o editie cu totul speciala, aniversara! Imi place foarte mult sa alerg pe trasee montane si imi doresc ca pe 22 iunie sa pot alerga la proba de semimaraton. Apreciez foarte mult cauza pe care DHL Carpathian Marathon powered by MPG continua sa o sustina. Sportivii paralimpici romani chiar au nevoie de tot sprijinul nostru! Ei merita sa tinteasca cat mai sus si noi sa le oferim puterea si sansa de a-si urma visurile”, a precizat ea.

”Ma alatur cu drag, si la editia din acest an, unui eveniment de care ma leaga multe amintiri frumoase. DHL Carpathian Marathon powered by MPG e mai mult decat o cursa de alergare, e sansa de a te bucura de Carpatii Romaniei, de a cunoaste iubitori ai acestui sport, de a trai adrenalina pura si de a contribui la visul sportivilor paralimpici romani, cauza sociala a evenimentului. Sustin cu bucurie un astfel de eveniment, care indeamna la sport si la fapte bune!”, a declarat Gabriela Szabo.

“E primul maraton la care ma inscriu. Nu fac miscare pentru a participa la competitii. Fac miscare pentru a fi in competitie cu mine insumi. Cred ca asta e esenta DHL Carpathian Marathon powered by MPG. Sa castigi competitia cu limitele tale. Si cel mai bun exemplu pentru depasirea limitelor il ofera chiar cei pentru care alergam: sportivii paralimpici”, a precizat Mihai Morar.

“De multe ori sunt intrebat „de ce alerg”. Raspunsul meu este ca alerg pentru ca, pe langa sanatate si limpezimea mintii, alergatul imi aduce bucurie. E deopotriva o forma de meditatie si modul meu de a-mi demonstra ca singurele noastre limite sunt cele din mintea noastra. Fiecare alergare e o recompensa in sine si reuseste de fiecare data sa-mi aduca zambetul pe buze. Ma bucur enorm sa alerg din nou proba de 21 de km la DHL Carpathian Marathon powered by MPG. Este o aventura incredibila sa alergi pe unul dintre cele mai frumoase trasee montane ale Romaniei, alaturi de oameni extraordinari pe care ii uneste aceeasi pasiune pentru performanta, iar faptul ca efortul meu ii va ajuta pe sportivii paralimpici romani imi da o motivatie in plus pentru a ma auto-depasi. Sper sa ne adunam cat mai multi pe 22 iunie la linia de start din Cheile Gradistei, Fundata!”, a declarat Dragos Bucurenci.

Inscrierile la DHL Carpathian Marathon powered by MPG continua pe www.maratondhl.ro, sectiunea Inscriere! Pana pe 31 mai, puteti beneficia de pachetul Regular, la pretul de 125 lei / participant pentru persoanele fizice si 140 lei / participant pentru companii. Dupa 1 iunie, inscrierea se face contra sumei de 140 lei / participant pentru persoanele fizice si de 160 lei / participant pentru companii.

Ofera-ti sansa unei aventuri de 10! Traieste experienta DHL Carpathian Marathon la cea de-a X-a editie!

Editia 2019 a DHL Carpathian Marathon este organizata in parteneriat cu MPG Romania, lider de piata pe segmentul proiectelor sportive adresate participantilor amatori, cu o experienta semnificativa care include organizarea a peste 5.300 de evenimente sportive.

Evenimentul este sustinut de sponsorii Medlife, Generali, Goldnutrition si Barilla, si ii are ca suporteri pe La Vitta, Alka, Temad, Answer, Buff Romania, Terapie prin miscare, Organic India, 4x4, Easy Plast, Recosport, Runningwarehouse, Julius Meinl, Orlandos, Centrul Superfit, Torockoi, Ruvix, Iar, B-Live, Porsche Inter Auto Romania si Cheile Gradistei. Boomerang este partener oficial pentru Crosul Copiilor, Banca Transilvania se alatura ca sponsor principal al acestei curse, iar Lego si Napolact, ca sponsori. Companiile Design, Polach, Bachmann si Vora Invest sustin echipele de voluntari care alearga pentru cauza evenimentului.

Ziua Sportului Paralimpic are sponsor pe Suunto, iar partenerul oficial al acestui eveniment este Kaufland Romania: ”Programele de responsabilitate sociala reprezinta o componenta cheie in strategia Kaufland Romania, iar sanatatea este unul dintre pilonii de investitie comunitara. Compania se implica in proiecte care proveaza atat sportul si miscarea, cat si grija pentru sanatate a fiecarei persoane”.

Dorim sa le transmitem multumiri autoritatilor: Ministerul Tineretului si Sportului, Consiliul Judetean Brasov, Parcul National Piatra Craiului, Romsilva si Fundatia Conservation Carpathia pentru suportul si facilitatile oferite evenimentului, dar si Comitetului National Paralimpic si RoClubMarathon, in calitate de parteneri si Bucharest International 10K, Brasov Marathon si Maratonul International Brasov, ca evenimente partenere.

Le multumim partenerilor media care s-au alaturat evenimentului si ne sustin in campania de promovare: Radio ZU, News.ro, Adrenallina, Business Review, Sunt-in-forma.ro, 4run.ro, Business Cover, Alerg.ro, Ziarul de Sport si GOKID.ro.

Toate detaliile legate de eveniment sunt disponibile pe site-ul www.maratondhl.ro si va tinem la curent cu toate noutatile pe pagina Facebook DHL Maraton.

Autori

foto
DHL INTERNATIONAL ROMANIA SRL