loader
DHL Carpathian Marathon powered by MPG continua sa lupte pentru visurile sportivilor paralimpici romani

DHL Carpathian Marathon powered by MPG continua sa lupte pentru visurile sportivilor paralimpici romani

O echipa de stafeta formata din atleti paralimpici va lua startul, pe 22 iunie, in competitia de la Cheile Gradistei Fundata

DHL Carpathian Marathon powered by MPG continua traditia si investeste in viitor, in performanta si in sport! Pentru al cincilea an consecutiv, evenimentul sustine Comitetul National Paralimpic si pe acesti sportivi de exceptie, care isi doresc sa aduca cinste Romaniei si sa ne reprezinte cu succes la Jocurile Paralimpice de la Tokyo, din 2020.

Pentru a le indeplini visul, DHL Carpathian Marathon powered by MPG, impreuna cu sponsorii evenimentului, si-a propus sa doneze o suma cat mai mare posibil catre aceasta cauza. Astfel, toti concurentii care vor lua startul pe 22 iunie, la Cheile Gradistei, nu numai ca se vor putea bucura de o experienta fabuloasa pe culmile Carpatilor, dar vor si scrie o poveste frumoasa despre omenie si bunatate, despre recunostinta si apreciere la adresa sportivilor paralimpici romani.

In acest an, alaturi de toti participantii la eveniment, se va alatura la start o echipa de stafeta formata din trei atleti paralimpici, oferind un exemplu de motivatie si determinare.

In plus, ca o continuare a proiectului initiat in 2018 in cadrul DHL Carpathian Marathon powered by MPG, Ziua Sportului Paralimpic se va desfasura, si in acest an, in Race Village-ul de nivel olimpic de la Cheile Gradistei. Asadar, pe 22 iunie, toti cei prezenti la DHL Carpathian Marathon powered by MPG vor avea sansa sa cunoasca mai multe despre cauza sociala pe care evenimentul a ales sa o sustina in ultimii cinci ani. Participantii vor putea astfel interactiona cu sportivii paralimpici, le vor afla obiectivele si planurile de viitor si, mai mult decat atat, vor putea juca diferite sporturi impreuna cu ei, precum tenis de masa sau tenis de camp, tir cu arcul, blind football si goal ball.

”Nu avem cuvinte sa ne exprimam aprecierea fata de sprijinul oferit de DHL Carpathian Marathon powered by MPG! Inseamna enorm de mult pentru sportivii nostri sa fie sustinuti prin donatii, pentru al cincilea an consecutiv, de acest eveniment de alergare montana de top din Romania. Comitetul National Paralimpic continua sa lupte pentru visurile sportivilor sai, scopul pentru acest an fiind sa reprezentam Romania la cel mai inalt nivel, la Jocurile Paralimpice de la Tokyo, din 2020. Investim in echipa noastra, in timp ce DHL Carpathian Marathon powered by MPG sustine performantele sportivilor paralimpici si crede in visurile si in viitorul lor. Suntem mai mult decat recunoscatori si mandri sa continuam acest parteneriat”, a spus Sally Wood-Lamont, presedintele Comitetului National Paralimpic.

” Vestea continuarii parteneriatului cu DHL Carpathian Marathon powered by MPG este extraordinara pentru noi. Avem speranta ca si datorita lui vom reusi sa performam la cel mai inalt nivel la Tokyo. Ca in fiecare an, vom avea si noi o echipa de stafeta la start, pe 22 iunie. Mai mult decat atat, ne bucura sa anuntam ca vom organiza din nou Ziua Sportului Paralimpic, care se va desfasura in acelasi timp cu evenimentul de alergare. Astfel, toti cei prezenti la DHL Carpathian Marathon powered by MPG vor putea sa joace sport impreuna cu noi, ne vor cunoaste indeaproape povestile si visurile”, a precizat Ciprian Anton, vicepresedinte al Comitetului National Paralimpic.

Ofera-ti sansa unei aventuri de 10! Traieste experienta DHL Carpathian Marathon la cea de-a X-a editie!

Inscrierile la DHL Carpathian Marathon powered by MPG continua pe www.maratondhl.ro, sectiunea Inscriere! Invitatia de participare la probele de Maraton, Semimaraton, Stafeta sau Crosul Copiilor este deschisa pentru toti cei ce iubesc sportul, natura si adrenalina si vor sa-si ofere sansa unei experiente de 10, in inima Carpatilor. Pana pe 31 mai, puteti beneficia de pachetul Regular, la pretul de 125 lei / participant pentru persoanele fizice si 140 lei / participant pentru companii. Dupa 1 iunie, inscrierea se face contra sumei de 140 lei / participant pentru persoanele fizice si de 160 lei / participant pentru companii.

Editia 2019 a DHL Carpathian Marathon este organizata in parteneriat cu MPG Romania, lider de piata pe segmentul proiectelor sportive adresate participantilor amatori, cu o experienta semnificativa care include organizarea a peste 5.300 de evenimente sportive.

Evenimentul este sustinut de sponsorii Generali, Medlife, Barilla si Goldnutrition si ii are ca suporteri pe La Vitta, Buff Romania, 4X4, Superfit, Terapie prin miscare, Organic India, ALKA, Easy Plast, Recosport, Orlandos, Torockoi, Julis Meinl, Temad si Runningwarehouse. CNN este partener oficial pentru Crosul Copiilor, Banca Transilvania se alatura ca sponsor principal al acestei curse, iar Lego si Napolact, ca sponsori. Companiile Polach, Digisign, Bachmann si Vora Invest sustin echipele de voluntari care alearga pentru cauza evenimentului.

Ziua Sportului Paralimpic are ca partener oficial pe Kaufland Romania, iar Sunnto s-a alaturat ca sponsor al evenimentului.

Evenimente partenere: Bucharest International 10K si Brasov Marathon.

Le multumim partenerilor media care s-au alaturat evenimentului si ne sustin in campania de promovare: Radio ZU, Adrenallina, Alerg.ro, Business Cover, Business Review, GOKID.ro, News.ro, Sunt-in-forma.ro, Ziarul de Sport si 4run.ro.

Toate detaliile legate de eveniment sunt disponibile pe site-ul www.maratondhl.ro si va tinem la curent cu toate noutatile pe pagina Facebook DHL Maraton.

Autori

foto
DHL INTERNATIONAL ROMANIA SRL