loader
DENT ESTET Sibiu la 6 luni de activitate: medicii gestioneaza tot mai multe cazuri de implantologie si estetica dentara cu nivel de complexitate ridicat

DENT ESTET Sibiu la 6 luni de activitate: medicii gestioneaza tot mai multe cazuri de implantologie si estetica dentara cu nivel de complexitate ridicat

Aproximativ 30% din pacientii clinicilor DENT ESTET din Sibiu provin din judete si orase din regiune

Cele doua clinici DENT ESTET de la Sibiu, inaugurate la finalul anului trecut, au inregistrat dupa primele sase luni de activitate 1.520 de pacienti si 5.700 de vizite. Clinicile, una pentru adulti si cea de-a doua pentru copii, afiseaza deja o contributie importanta la nivelul intregului business, numarul de pacienti depasind cu 100% asteptarile initiale in clinica pentru copii, respectiv cu 50% in clinica pentru adulti.

Totodata, se observa o afluenta puternica a numarului de pacienti care cauta solutii complexe de estetica si implantologie dentara. In acelasi timp, gradul de informare al pacientilor este tot mai ridicat, iar in randul parintilor se constata o preocupare constanta pentru rezolvarea problemelor stomatologice ale copiilor lor inca de la varste fragede.

„De peste 20 de ani am demonstrat ca suntem un reper in stomatologia din Romania, lucru confirmat si de dinamica ridicata a cazurilor dificile gestionate deja de medicii nostri din Sibiu. Cazurile complexe beneficiaza de expertiza mixta a unor echipe ce au in componenta si medici din clinicile noastre din Bucuresti. Mentoratul ramane una dintre valorile noastre fundamentale si lucram continuu la formarea, dezvoltarea si consolidarea profesionala a echipei noastre de specialisti de la Sibiu. Iar faptul ca fiecare caz este gestionat de o echipa integrata de specialisti, nu de unul singur, reprezinta o garantie a eficientizarii timpului, tratamente sigure si performante”, spune dr. Oana Taban, Fondator & CEO al grupului Dent Estet.   

Peste 600 de pacienti au trecut pragul clinicii DENT ESTET Sibiu pentru adulti de la deschidere si pana in prezent. Un procent de aproape 30% din numarul total de pacienti provine din orasele si judetele invecinate, precum Alba, Valcea, Hunedoara, Mures si chiar Cluj. Se observa, totodata, un trend crescator in ceea ce priveste interesul pentru turismul dentar in Sibiu, numarul de pacienti din afara tarii care vin in clinicile DENT ESTET de aici pentru a urma tratamente dentare complexe fiind tot mai mare.

„Ne bucuram de increderea medicilor si a pacientilor din Sibiu si observam o tendinta de crestere a numarului de pacienti care ne trec pragul din judetele vecine. Astfel, prinde tot mai mult contur misiunea noastra de a face din Sibiu o alegere avizata si un reper in materie de tratamente stomatologice de cel mai inalt nivel. Modelul nostru de business responsabil, schimburile permanente de experienta si know-how dintre medicii nostri, dar si investitiile constante in cele mai noi tehnologii ne definesc activitatea, pentru ca principalii beneficiari ai eforturilor noastre sa fie pacientii”, spune dr. Oana Taban.   

In ceea ce priveste activitatea clinicii DENT ESTET 4 Kids Sibiu, singura clinica din regiune adresata exclusiv copiilor, primele sase luni de la deschidere au inregistrat o dinamica spectaculoasa, ce a depasit asteptarile initiale. Peste 900 de pacienti au fost inregistrati de la inaugurare pana in prezent, fapt ce demonstreaza ca pacientii se preocupa tot mai mult de sanatatea lor dentara.

Valoarea investitiei in cele doua clinici de la Sibiu se ridica la aproape doua milioane de euro. Printre dotarile clinicii Dent Estet Sibiu pentru adulti se numara primul centru de radiologie integrat intr-o clinica stomatologica, din Sibiu, complet echipat si digitalizat, inclusiv cu CBCT (tomograf computerizat de la KaVo OP 3D™ (Germania).

Suprafata cumulata a celor doua clinici DENT ESTET din Sibiu este de aproape 1.000 de metri patrati (DENT ESTET pentru adulti – 750 mp,  DENT ESTET 4 Kids – 200 mp) si numara impreuna 12 unituri dentare (sapte in clinica pentru adulti si cinci in cea pentru copii).

Parte din tehnologiile aduse in premiera in Sibiu: scannerul intra-oral 3Shape Trios Real Color (Danemarca), soft pentru ghid chirurgical, microscopul electronic LEICA M320 F12 (Germania), studio foto digital Future Smile Studio de diagnostic 3D, camere video dentare intraorale, laserul stomatologic EPIC BIOLASE (SUA).

Totodata, clinicile DENT ESTET din Sibiu, Bucuresti si Timisoara, sunt singurele clinici stomatologice din tara in care este implementata platforma CHARISMA, care printre altele, ajuta la personalizarea optima a serviciilor oferite pacientilor.   

Din Grupul Dent Estet fac parte DENT ESTET Clinic SA, Green Dental Clinic SRL, Dentist 4 Kids si Aspen Laborator.

Autori

foto
DENT ESTET CLINIC SA