loader
Deloitte Romania o desemneaza pe Ruxandra Bandila director de marketing si business development

Deloitte Romania o desemneaza pe Ruxandra Bandila director de marketing si business development

Deloitte Romania o desemneaza pe Ruxandra Bandila director de marketing si business development, pozitie din care ii va raporta lui Alexandru Reff, Country Managing Partner, Deloitte Romania si Moldova.

Cu un parcurs profesional remarcabil, acoperind arii variate, de la management de proiect, marketing si business development, la strategie si operatiuni in diverse industrii, Ruxandra Bandila revine acum in domeniul serviciilor profesionale.

Inainte de a se alatura echipei Deloitte Romania, Ruxandra Bandila a lucrat pentru CRH Romania, compania care a achizitionat operatiunile locale ale Lafarge, mai intai in calitate de director de strategie, dezvoltare si achizitii, apoi ca director de operatiuni, membru in consiliul de conducere. Anterior, a detinut mai mult de doi ani functia de director de strategie si dezvoltare pentru Lafarge Romania.

Intre 2007 si 2013, Ruxandra a coordonat departamentul de marketing si dezvoltare al PwC. Parcursul sau profesional include si pozitii precum cea de director executiv al Consiliului Investitorilor Straini, din care a contribuit la consolidarea profilului organizatiei si la solutionarea diverselor aspecte legate de mediul de afaceri. Anterior, ea a coordonat departamentul socio-economic din cadrul Programului pentru Dezvoltare al Natiunilor Unite (United Nations Development Programme - UNDP), functie din care a gestionat numeroase proiecte economice. In perioada 1997-1999, a fost director de proiect al programului de reabilitare a scolilor finantat de Banca Mondiala.

„Ruxandra este un profesionist desavarsit, cu numeroase competente valoroase dezvoltate in pozitiile de nivel executiv pe care le-a detinut in organizatii mari si complexe. Sunt increzator ca experienta, cunostintele si dedicarea ei vor contribui la crearea unui impact vizibil in Romania pentru Deloitte si la consolidarea imaginii locale a celui mai puternic brand din lume din domeniul serviciilor profesionale”, a declarat Alexandru Reff, Country Managing Partner, Deloitte Romania si Moldova.

Ruxandra Bandila detine un doctorat in energie la Ecole des Mines din Paris. Este de asemenea membru al Asociatiei Europene a Directorilor de Comunicare si membru al consiliului de administratie al Centrului National pentru Dezvoltare Durabila. Ea a fost si membru fondator si vicepresedinte al Asociatiei Marilor Consumatori Industriali de Energie (ABIEC) si al Asociatiei Romane pentru Promovarea Eficientei Energetice.

Autori

foto
DELOITTE CONSULTANTA SRL