loader
Comunitatea PWN Romania si-a dublat numarul de membre in ultimul an

Comunitatea PWN Romania si-a dublat numarul de membre in ultimul an

Astfel, asociatia aduce laolalta astazi peste 300 de membre, precum si o comunitate de parteneri, sustinatori si sponsori aflata in plina expansiune

Comunitatea Professional Women’s Network Romania a crescut organic inca de la infiintarea asociatiei din toamna anului 2011, reunind membre aflate in pozitii de management sau antreprenoare dintr-o vasta gama de industrii. In ultimul an,  odata cu adoptarea de catre Consiliul Director a noii strategii si a unui plan concret de actiune, comunitatea a atins un nou record, reusind sa isi dubleze numarul de membre si sa intre astfel in primele trei  asociatii ca marime din cadrul PWN Global.

Astfel, asociatia aduce laolalta astazi peste 300 de membre, precum si o comunitate de parteneri, sustinatori si sponsori aflata in plina expansiune. Aceasta crestere rapida se datoreaza atat evolutiei programelor dezvoltate de PWN Romania pe cei trei piloni ai sai, precum si efortului sustinut al membrelor din Consiliul Director de promovare a valorilor si beneficiilor apartenentei la comunitate.

Suntem bucuroase, mandre si extrem de recunoscatoare pentru increderea cu care membrele noastre ne-au investit in ultimul an. Pentru noi este, in primul rand, un semn ca suntem pe drumul cel bun, iar calatoria noastra a punctat cateva pietre de hotar importante. Totodata, este o motivatie puternica sa ne intensificam eforturile catre noi categorii de public si in directii noi de actiune, astfel incat sa oferim un spectru cat mai larg de beneficii membrelor comunitatii. Am lucrat mult in directia calibrarii programelor noastre astfel incat sa raspundem cat mai bine la asteptarile si nevoilor membrelor si sa extindem cat mai mult plaja de adresabilitate a initiativelor pe care le dezvoltam. Multumim tuturor celor care sunt alaturi de noi in demersurile de construire a unei comunitati relevante, cu impact social si cu vizibilitate ridicata la nivel national. Continuam cu determinare pe acest drum, cu recunostinta pentru ce am realizat pana acum, dar si cu vise indraznete pentru viitor.” – Ileana Botez – Presedinte PWN Romania.

Suntem determinate sa consolidam comunitatea PWN Romania, atat prin sporirea numarului de membre, cat si prin finisarea experientei de membre astfel incat ea sa se plieze perfect pe profilul fiecarei doamne din comunitate si sa ii ofere instrumentele si sustinerea de care are nevoie pentru a se dezvolta profesional in directia in care isi doreste. Astfel, pe langa actualizarea continua a programelor noastre, facem eforturi sustinute si in directia construirii cat mai multor punti de comunicare directa cu membrele pentru a afla feed-back-ul lor.” – Monica Eugeniu, VP Membre PWN Romania.

PWN Romania este o asociatie non-guvernamentala, non-profit, bazata pe voluntariat, a carei misiune este sprijinirea ascensiunii femeilor in pozitii de leadership in vederea accelerarii echilibrului de gen in structurile de conducere. Comunitatea PWN Romania reuneste peste 300 de membre aflate in pozitii de management sau antreprenoare in peste 20 de industrii.

Printre obiectivele PWN Romania se regasesc dezvoltarea potentialului profesional al femeilor, sustinerea antreprenoarelor si a aspirantelor catre antreprenoriat si imputernicirea economica a femeilor, egalitatea de sanse si diversitatea in structurile de conducere ale companiilor.

Principalii piloni ai PWN Romania includ un pilon de Mentorat dedicat femeilor la inceputul carierei sau in pozitii de mid-management, program aflat la a 9a editie, unul de Antreprenoriat, cu programul de educatie antreprenoriala „Trusa pentru Antreprenoare” intr-un nou format din 2022, structurate pe 3 niveluri, Trusa start-up, Trusa scale-up si Trusa unicorn, la a 8a editie, precum si un pilon denumit „Femei in Consilii de Administratie”, ce a dezvoltat 4 programe sub egida  „Academiei Women on Boards” si 2 programe de Mentorat pentru Femei in Consilii de Administratie – programe unice care ofera femeilor de cariera o pregatire structurata pentru accesarea unei pozitii in consiliile de administratie. In scopul promovarii membrelor cu realizari de exceptie, dar si de a aduce in fata comunitatii personalitati cu experienta valoroasa in domenii relevante, pilonul de comunicare a dezvoltat o emisiune bisaptamanala – PWN Live Talks, transmisa live pe toate canalele noastre de social-media, aflata in prezent la cel de-al treilea sezon.

Infiintata in 2011, PWN Romania este parte a PWN Global, o retea in care se dezvolta in ritm alert, depasind peste 3.500 de membre si voluntari in peste 30 de orase din lume.

Mai multe detalii sunt disponibile pe http://pwnromania.net/, https://www.facebook.com/PWNRomania/ si https://www.linkedin.com/company/pwn-romania/