loader
Clientii Floria pot plati rapid buchetele de flori din magazin, prin scanarea directa a codurilor QR cu aplicatia mobilPay Wallet

Clientii Floria pot plati rapid buchetele de flori din magazin, prin scanarea directa a codurilor QR cu aplicatia mobilPay Wallet

Clientii care viziteaza florariile Floria au de acum posibilitatea de a plati mult mai simplu, prin intermediul tehnologiei scanarii codurilor QR cu telefonul mobil.

Serviciul este disponibil prin aplicatia mobilPay Wallet, singurul portofel digital din Romania cu care se pot face plati in toate mediile – in magazinele online ale comerciantilor, la casele de marcat sau direct in aplicatie.

Prin acest parteneriat, mobilPay Wallet ofera clientilor Floria o experienta noua de plata, o premiera pe piata romaneasca, prin alegerea directa a produsului expus si scanarea codului QR special afisat in dreptul acestuia.

Noua modalitate de plata este prezenta in toate cele sase florarii Floria din Bucuresti, Otopeni si Ploiesti, in care clientii pot plati pe loc buchetul dorit, in numai trei click-uri, fara a apela la cash sau la carduri, utilizand functia Scan&Pay a aplicatiei mobilPay Wallet.

„Impreuna cu Floria introducem pentru prima oara in Romania afisarea codurilor QR in dreptul produselor din magazin, pentru plata instant prin functia Scan&Pay a mobilPay Wallet. Reimaginam astfel intregul proces de plata din magazin si suntem convinsi ca noua solutie de achitare directa a produselor va fi adoptata rapid si de catre alti retaileri care comercializeaza produse cu intervale de preturi standardizate, oferind clientilor o experienta de cumparare mult mai rapida”, a declarat Antonio Eram, CEO & Founder mobilPay.com

“Parteneriatul cu NETOPIA mobilPay si implementarea QR code-urilor care permit plata rapida prin smartphone in florariile Floria reprezinta un pas important in directia strategica in care ne indreptam din perspectiva digitalizarii si diversificarii modalitatilor de plata. Ne bucuram sa fim si in acest context un retailer care sustine inovatia si simplificarea proceselor prin tehnologie. NETOPIA mobilPay este procesatorul de plati prin card de pe Floria.ro si deci adoptarea solutiei de plata mobilPay Wallet dezvoltata de echipa lor pentru offline este un demers natural”, declara Adrian Ciucur, CEO Grup Floria.

Autori

foto
NETOPIA PAYMENTS SRL