loader
bpv Grigorescu Stefanica a asistat Fair Value Com, cea mai importanta companie romaneasca de implementare a solutiilor SAP, in tranzactia cu S&T Romania

bpv Grigorescu Stefanica a asistat Fair Value Com, cea mai importanta companie romaneasca de implementare a solutiilor SAP, in tranzactia cu S&T Romania

bpv Grigorescu Stefanica a asistat Fair Value Com, companie romaneasca cu o cifra de afaceri de peste 11 milioane de lei in 2017, in tranzactia prin care a fost preluata integral de catre S&T Romania, subsidiara locala a renumitului furnizor de sisteme si integrator de solutii software austriac.

Acesta din urma, a dobandit astfel pozitia de lider pe piata implementarilor de solutii software SAP din Romania.  

Fair Value Com, companie cu capital integral romanesc, a dominat, in cei 13 ani de la infiintarea sa, segmentul companiilor private utilizatoare de solutii SAP, asigurandu-le acestora implementarea si mentenanta acestor solutii. Desi activitatea companiei a fost sustinuta de un numar relativ mic de angajati, ajungand la 19 angajati in 2017, aceasta a reusit dezvoltarea unui portofoliu impresionant de clienti, realizand 35 de implementari SAP in 5 industrii diferite.

Asistenta juridica a Fair Value Com in aceasta tranzactie a fost asigurata de Alexandru Rusu, Partener in cadrul bpv Grigorescu Stefanica, prin suportul juridic acordat in revizuirea si negocierea documentelor tranzactiei. Aceasta s-a derulat pe parcursul a cateva saptamani, in perioada iulie-august 2018.

Fair Value este un client cu care am lucrat excelent de-a lungul a 10 ani si ma bucur ca i-am sprijinit si in aceasta tranzactie. Timpul scurt in care aceasta s-a desfasurat a impus rezolvarea problemelor in timp record, meritul incheierii cu succes a vanzarii apartinand ambelor parti participante la negociere”, a afirmat Alexandru Rusu, Partener, bpv Grigorescu Stefanica.

“ In aceasta tranzactie a fost foarte important pentru noi sa avem alaturi un partener de incredere, care sa ne asigure consultanta juridica necesara incheierii tranzactiei, in conditiile in care timpul a fost unul neobisnuit de scurt pentru semnarea contractului de vanzare-cumparare si a fost nevoie de o viteza de reactie ridicata. Am lucrat in mai multe proiecte cu Alexandru Rusu si echipa bpv Grigorescu Stefanica si am facut o echipa excelenta impreuna, obtinand rezultatele pe care ni le-am dorit de fiecare data“, a adaugat Metodiu Mehmet, fondator Fair Value Com.

bpv Grigorescu Stefanica are in portofoliul sau unele dintre cele mai sonore nume din industria de IT din plan international. In ultimii doi ani, avocatii bpv Grigorescu Stefanica din echipa TMT au oferit consultanta juridica pentru companii precum Google, Atos, Amazon, Facebook, Hootsuite, Garmin, Zitec, FintechOS, Fullscreen Digital, Autodesk, Mapbox,  Acton, Riverbed Technology.

Autori

foto
BPV GRIGORESCU STEFANICA