loader
Angajatorii sunt asteptati sa ofere tichete cadou si de acest Paste

Angajatorii sunt asteptati sa ofere tichete cadou si de acest Paste

Peste 70% dintre companiile care aleg sa acorde beneficii extrasalariale ofera tichete cadou ca modalitate de recompensare si motivare

Pastele a devenit un eveniment tot mai important pentru angajatorii care vor sa ofere beneficii extrasalariale angajatilor, 74% dintre companiile care acorda tichete cadou oferindu-le atat de Craciun, cat si de Paste, arata datele Up Romania pentru anul 2018. Dintre companiile client care si-au surprins angajatii cu tichete cadou pentru Pastele 2018, 52% au fost IMM-uri. Ca localizare, firmele din Bucuresti-Ilfov, Cluj si Brasov sunt in topul celor care acorda cel mai mult acest beneficiu. In ultimii ani, vanzarile de tichete cadou pentru Paste au inregistrat o crestere constanta de 10% pentru fiecare an.

Angajatorii au realizat ca tichetele cadou sunt o alternativa moderna si rapida la cadourile clasice pentru ca ele simplifica logistica si salveaza multe resurse, inclusiv financiare. Suportul electronic al tichetului cadou, pe care il vom avea disponibil in curand pe piata din Romania, va aduce un plus de simplitate si modernitate acestei solutii de motivare angajatilor. Dincolo de confortul si beneficiile pentru angajator, oferirea de tichete cadou inseamna, simplu spus, daruirea unui cadou potrivit. Este potrivit pentru ca persoana care il primeste stie ca isi poate alege exact ceea ce ii place si este ceva nou de fiecare data”, a spus Elena Pap, Directorul General Up Romania.

Tichetele Up Cadou vin insotite de beneficii financiare atat pentru angajator, cat si pentru angajati, pentru ca acestea sunt scutite de contributii sociale si de impozitul pe venit pana la valoarea de 150 de lei de persoana. Ele pot fi acordate atat angajatilor, cat si copiilor minori ai acestora si este necesar sa fie utilizate pana la data de 31 decembrie 2019.

Tichetele cadou oferite angajatilor de sarbatori sunt personalizate, asemenea tichetelor de masa, cu numele si CNP-ul angajatului, conform Legii nr. 165/2018. In acelasi timp, angajatorul are optiunea sa personalizeze tichetele cu logo-ul companiei si poate adresa o urare de sarbatori tuturor angajatilor, prin intermediul tichetelor Up Cadou. Pentru un plus de eleganta, tichetele pot fi oferite in plicuri Up Cadou, care contin si un ghid cu cele mai importante branduri, unde acestea pot fi cheltuite. Beneficiarii tichetelor Up Cadou pot achizitiona bijuterii, cosmetice, articole vestimentare si incaltaminte, carti, jucarii, obiecte de mobilier, decoratiuni, electronice si electrocasnice, servicii de turism etc.

Primavara aceasta, tichetele Up Cadou fac ceva mai mult: ii aduc la masa pe cei care au nevoie

Proiectul inceput de Craciun, cand Up Romania a sustinut donarea a 6000 de mese calde, continua si de Paste. Pentru fiecare companie care comanda tichete cadou in perioada 01.04.2019 - 30.04.2019, Up Romania directioneaza banii pentru o masa calda, pregatita de Asociatia „O Masa Calda”. Beneficiarii meselor sunt persoane defavorizate din Adjud, Bistrita, Bucuresti, Cluj-Napoca, Constanta, Satu Mare si Zalau.

Autori

foto
UP ROMANIA SRL