loader
Munca de acasa si noua realitate in care traim transforma Work Life Balance in Work Life Integration

Munca de acasa si noua realitate in care traim transforma Work Life Balance in Work Life Integration

Fii online si participa la un webinar gratuit sa inveti cum sa ai grija de starea emotionala, motivarea si implicarea angajatilor in perioada de criza!

School of Passions impreuna cu DoingBusiness.ro te invita pe 14 aprilie de la ora 10, la un webinar gratuit pentru a discuta impreuna cu specialisti de top despre lucrurile pe care fiecare dintre noi le putem face pentru a trece cu bine peste aceasta perioada de incertitudine si izolare.

Inregistreaza-te gratuit aici: https://businessevolution.ro/

Pandemia COVID-19 a modificat radical modul in care traim, de la interactiunile sociale zilnice pana la modul in facem cumparaturi, iar toate aceste modificari au un impact puternic, atat emotional cat si fizic.

Cu totii folosim tot mai mult tehnologia pentru a comunica si colabora cu colegii nostri, dar si pentru interactiuni sociale cu prietenii si familia.

Daca pana acum aveam o separare clara a zonei private de cea profesionala, situatia actuala pe care o traversam impreuna, ne cere crearea unei armonii intre toate domeniile care definesc „viata”: munca, familie/ casa, comunitate, bunastare personala si sanatate.

Si pentru a naviga cat mai bine in acest nou context, School of Passion aduce la aceeasi masa specialisti in: parenting, nutritie, dans si dezvoltare personala, astfel ca fiecare dintre noi sa aiba la dispozitie informatiile, recomandarile si exemplele necesare  adaptarii  la noul stil de viata si crearii unei stari de bine

Agenda evenimentului:

  • De la Work Life Balance la Work Life Integration, Marius Filipas, Managing Partner School of Passions.
  • Cum sa imi ajut copilul in aceasta perioada, cu psihologul Ana-Caterina Bedivan.
  • Cum ne mentinem in forma si mancam sanatos in conditii de stres, cu dr. Adriana Nae.
  • De ce sa dansam acasa cu Willmark Rizzo.
  • Cum pot intelege mai mult din ceea ce sunt azi? cu Daniela Pipas, consultant de dezvoltare personala.

Fii online pe 14 Aprilie de la ora 10.00.

Inregistreaza-te gratuit aici: https://businessevolution.ro/

In acest demers pe care il facem pentru a sustine oamenii si comunitatea in a trece mai usor peste aceasta perioada de stress si incertitudine, ne bazam pe sustinerea partnerilor nostri, de altfel si ei destul de incercati in aceasta perioada, dar care au inteles ca a fi solidari si umani este cel mai important. Multumim asadar Financial Markets, Agerpres, Jurnalul de Afaceri, Business 24, Transilvania Business, Manager Expres, Spatiul Construit, Bucuresti Business, Prahova Business, Reusita.ro, Cariere Online, Revista CARIERE, Ziarul de Iasi, Ziare.com pentru implicarea in acest proiect.

Detalii de contact: Madalina Popescu @email: Madalina.popescu@doingbusiness.ro

Mai multe detalii puteti gasi pe paginile noastre de Facebook si LinkedIn

Despre Doingbusiness.ro

Doingbusiness.ro este o companie specializata in furnizarea de solutii pentru comunicare si  dezvoltarea afacerilor care incorporeaza un portofoliu de publicatii premium, portal de afacei, evenimente de business online si offline, solutii si instrumente digitale dezvoltate pentru a asigura succesul companiilor din Romania intr-un mediu aflat in schimbare accelerata, transformari organizationale,  influentat de technologii disruptive. Deoarece oamenii sunt foarte important, Doingbusiness.ro pune la dispozitia managerilor de HR proiecte creative de Wellbeing, Teambuilding & Training.

Web: https://businessevolution.ro/; www.doingbusiness.ro; ro.kompass.com; www.ceoconference.ro

Authors

foto
DOINGBUSINESS.RO SRL