microsoft
Publicat: 4.04.2016
Viitoarea cariera a tinerilor de azi depinde de competentele lor digitale. De ce au ei nevoie pentru a-si imbunatati aceste aptitudini

Antreprenor sau angajat intr-o companie - in oricare dintre cele doua domenii isi aleg sa isi dezvolte cariera tinerii au nevoie de competente digitale. Insa, abilitatile digitale ale romanilor sunt cele mai mici din UE, potrivit raportului Digital Economy and Society Index (DESI). Cum pot fi schimbate aceste date si de ce trebuie sa tina cont tinerii in pregatirea carierei?

Publicat: 22.12.2015
Cum sa ai control deplin asupra activitatii de vanzari?

Vanzarile sunt motorul oricarei companii, iar controlul asupra acestei activitati este mai mult decat necesar. Controlul se bazeaza insa pe informatii, atat de natura operationala (activitatea concreta a agentilor) cat si analitica (imaginea de ansamblu).

Publicat: 22.12.2015
Cum sa castigi increderea clientilor?

Explozia comunicarii pe canale de tip social media face ca expresia „clientul nostru, stapanul nostru” sa aiba o relevanta cruciala pentru orice business.

Publicat: 22.12.2015
Nu angaja noi oameni, vinde mai mult cu aceeasi echipa!

Compania sibiana Ambient a reusit sa creasca eficienta a 140 de agenti de vanzari, care prin utilizarea Microsoft Dynamics CRM au putut gestiona lunar, in medie, cu 30% mai multe conturi.

Publicat: 2.09.2015
Windows Server 2012 face mai simpla intretinerea unei infrastructuri IT si ne permite sa alocam o atentie sporita operatiunilor cu importanta critica

In contextul unui proiect de reconstructie a intregii infrastructuri IT, compania clujeana Indis a optat pentru Windows Server 2012 ca baza pentru virtualizare si continuitate operationala.

Publicat: 17.06.2015
Integrarea tehnologiilor mobile in IMM-uri, o solutie pentru cresterea productivitatii in Romania

Conform unui studiu Ipsos MORI realizat pentru Microsoft in Europa, angajatii IMM-urilor din Romania continua sa creada in tehnologia mobila si in imbunatatirea relatiei cu clientii ca principale motoare pentru cresterea perfomantelor companiilor.