microsoft
Publicat: 4.04.2016
Viitoarea cariera a tinerilor de azi depinde de competentele lor digitale. De ce au ei nevoie pentru a-si imbunatati aceste aptitudini

Antreprenor sau angajat intr-o companie - in oricare dintre cele doua domenii isi aleg sa isi dezvolte cariera tinerii au nevoie de competente digitale. Insa, abilitatile digitale ale romanilor sunt cele mai mici din UE, potrivit raportului Digital Economy and Society Index (DESI). Cum pot fi schimbate aceste date si de ce trebuie sa tina cont tinerii in pregatirea carierei?

Publicat: 22.12.2015
Cum sa ai control deplin asupra activitatii de vanzari?

Vanzarile sunt motorul oricarei companii, iar controlul asupra acestei activitati este mai mult decat necesar. Controlul se bazeaza insa pe informatii, atat de natura operationala (activitatea concreta a agentilor) cat si analitica (imaginea de ansamblu).

Publicat: 22.12.2015
Cum sa castigi increderea clientilor?

Explozia comunicarii pe canale de tip social media face ca expresia „clientul nostru, stapanul nostru” sa aiba o relevanta cruciala pentru orice business.

Publicat: 22.12.2015
Nu angaja noi oameni, vinde mai mult cu aceeasi echipa!

Compania sibiana Ambient a reusit sa creasca eficienta a 140 de agenti de vanzari, care prin utilizarea Microsoft Dynamics CRM au putut gestiona lunar, in medie, cu 30% mai multe conturi.

Publicat: 2.11.2015
Afacerea ta, oriunde, in siguranta

Eficienta. Siguranta. Incredere

Publicat: 2.11.2015
Suportul extins pentru SQL Server 2005 va inceta pe 12 aprilie 2016

Daca veti continua sa rulati SQL Server 2005 dupa 12 aprilie 2016, nu veti mai primi actualizari de securitate.

Publicat: 12.09.2015
Dynamics CRM Online Professional - O solutie usor de folosit, pentru rezultate mai bune

Microsoft Dynamics CRM combinat cu Office 365 poate ajuta organizatiile sa se transforme, permitand echipelor sa obtina informatii pretioase despre clientii lor.

Publicat: 10.09.2015
Vindeti in mod eficient cu Dynamics CRM

Clientii dumneavoastra sunt mult mai bine informati decat inainte si iau decizii de achizitionare chiar inainte ca dumneavoastra sa va implicati.

Publicat: 2.09.2015
Windows Server 2012 face mai simpla intretinerea unei infrastructuri IT si ne permite sa alocam o atentie sporita operatiunilor cu importanta critica

In contextul unui proiect de reconstructie a intregii infrastructuri IT, compania clujeana Indis a optat pentru Windows Server 2012 ca baza pentru virtualizare si continuitate operationala.

Publicat: 20.08.2015
Microsoft Dynamics castiga CRM Magazine Market Leader Awards pentru Enterprise, Midmarket, Small Business si Sales Force Automation!

Nu numai ca inovam tehnologia rapida prin CRM, dar reusim sa ne si ajutam clientii sa fie mai productivi si intr-o legatura permanenta cu clientii lor, astfel incat sa obtina rezultate reale si masurabile.